Wimbledon

Rune vs Djokovic - Ponturi Wimbledon - 08-07-2024

Luni, în data de 8 iulie, nu înainte de ora 19:00, va avea loc un duel foarte interesant în optimile de finală de pe tabloul masculin de la Wimbledon, în care îi vom avea ca protagoniști pe Holger Rune și Novak Djokovic.

Novak Djokovic vs Alexander Zverev

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rune vs Djokovic

Chiar dacă nu mai este la cel mai bun nivel al său, Novak Djokovic rămâne în continuare un jucător cu pretenții uriașe, care are aceeași foame de succes, motiv pentru care a revenit atât de repede în circuit, după o operație la genunchi. Sârbul se ține bine la această ediție de Wimbledon, iar în acest meci va da cel mai greu test de până acum, pe care noi ne așteptăm să îl treacă. Mizăm pe un succes al acestuia la o diferență de minim 2 seturi, cota pentru acest pariu fiind de 1.57 la Betano.

Ponturi Rune vs Djokovic

Betano
Betano

Rune vs Djokovic

Djokovic câștigă la o diferență de minim 2 seturi

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Rune

  • Este unul dintre cei mai talentați jucători din circuitul ATP, însă care nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din punct de vedere al performanțelor, dar și al experienței, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca outsider clar în acest duel.
  • Danezul în vârstă de 21 de ani, care în prezent ocupă locul 15 în clasamentul mondial, are în palmares patru titluri, cel mai important din cariera sa fiind câștigat chiar în fața lui Novak Djokovic, la Mastersul de la Paris din 2022. La nivel de Grand Slam, acesta se poate lăuda cu faptul că a atins sferturile de finală de trei ori, de două ori la Roland Garros și o dată la Wimbledon.
  • Holger Rune a început la turneul londonez cu un succes în minimum de seturi contra lui Soonwoo Kwon, urmând apoi o victorie în patru seturi cu brazilianul Thiago Seyboth Wild, pentru ca în șaisprezecimi să îl elimine pe Quentin Halys, după un succes în set decisiv.

Djokovic

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind un jucător uriaș, care are în spate realizări incredibile, de-a lungul anilor cucerind nu mai puțin de 98 de titluri, stabilind de asemenea și nenumărate recorduri care vor fi extrem de greu de depășit în viitorul apropiat.
  • Sârbul, câștigător de 24 de titluri de Grand Slam, visează la al optulea succes pe iarba de la Wimbledon, ultima dată triumfând aici în 2022. A jucat finala anul trecut, pierzând însă cu tânărul Carlos Alcaraz, fiind învins în cinci seturi.
  • Revenit după o operație la genunchi, Novak Djokovic a început bine la actuala ediție a turneului de la Londra, în primul joc învingându-l pe Vit Kopra în minimum de seturi. Au urmat apoi două victorii cu 3-1, trecând de Jacob Fearnley și Alexei Popyrin.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri