Wimbledon

Raducanu vs Sakkari - Ponturi Wimbledon - 05-07-2024

Confruntarea dintre Emma Răducanu și Maria Sakkari este una dintre cele mai interesante din cadrul șaisprezecimilor de finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace vineri, în data de 5 iulie, nu înainte de ora 17:30.

Emma Raducanu hitting a return shot during a tennis match at the US Open.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Răducanu vs Sakkari

Maria Sakkari este o jucătoare cu realizări mai mari în ultimul timp, stând de asemenea și mult mai bine în clasamentul mondial, însă nu vom merge pe mâna sa, Emma Răducanu arătând foarte bine la acest turneu, iar în mod normal ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, care nu este exclus să se încheie în set decisiv, astfel că, pornind de la această idee, vom miza pe varianta “peste 20,5 game-uri”, într-o cotă de 1.52 oferită de Betano.

Ponturi Răducanu vs Sakkari

Betano
Betano

Răducanu vs Sakkari

Peste 20,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Răducanu

  • Este o jucătoare foarte talentată, însă care nu mai impresionează de ceva vreme, de la câștigarea titlului la US Open, în 2021, nereușind să pună mâna pe vreun titlu, ba mai mult, nici măcar nu a disputat vreo finală.
  • Totuși, jucătoarea cu origini românești arată bine pe iarbă în acest an, făcând semifinale la Nottingham, în timp ce la Eastbourne a atins sferturile, începând foarte bine și la Wimbledon, așa că are motive să viseze la un parcurs cât mai lung la turneu.
  • Emma Răducanu a dat piept cu Renata Zarazua în primul joc de la turneul londonez, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi, urmând apoi un succes cu același scor și în disputa cu Elise Mertens, cu care nu a cedat decât trei game-uri.

Sakkari

  • Dacă ținem cont de locul pe care îl ocupă în clasament, dar și de realizările din ultimul timp, putem spune că este o jucătoare mai bună, însă, în ciuda acestui aspect, bookmakerii o dau ca outsideră în această confruntare.
  • Jucătoarea din Grecia, aflată pe locul al nouălea în ierarhia WTA, are două titluri în vitrina personală, cel mai important venind în septembrie anul trecut, la Guadalajara, unde triumfa în premieră la un turneu de 1000 de puncte.
  • Semifinalistă de două ori în turnee de Grand Slam, de fiecare dată în 2021, Maria Sakkari caută să atingă pentru prima dată turul al patrulea de la Wimbledon. La ediția actuală a început foarte bine, cu două victorii în minimum de seturi, cu McCartney Kessler și Arantxa Rus.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri