Wimbledon

Putintseva vs Ostapenko - Ponturi Wimbledon - 08-07-2024

Confruntarea dintre Yulia Putintseva și Jelena Ostapenko este una dintre cele mai echilibrate din cadrul optimilor de finală de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace luni, în data de 8 iulie, nu înainte de ora 17:00.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Putintseva vs Ostapenko

Într-adevăr, Jelena Ostapenko este o jucătoare mai titrată, care stă mai bine în clasamentul WTA, care are și un plus de experiență, însă nu vom merge pe mâna sa în această înfruntare, deoarece considerăm că Yulia Putintseva are resursele necesare pentru a pune mari probleme, mai ales că este într-o formă bună, având și un moral excelent după succesul cu Iga Swiatek. Anticipăm un duel pe cinste, care nu este exclus să se decidă în trei seturi, astfel că, pornind de la această idee, vom miza pe varianta “peste 20,5 game-uri”, la o cotă de 1.52 oferită de Betano.

Ponturi Putintseva vs Ostapenko

Betano
Betano

Putintseva vs Ostapenko

Peste 20,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Putintseva

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, cum era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu o adversară mai bună, cel puțin din punct de vedere al performanțelor.
  • Jucătoarea din Kazakhstan, care ocupă doar locul 35 în clasamentul WTA, a disputat șase finale de-a lungul carierei, triumfând în trei dintre acestea, ultima dată impunându-se pe iarba de la Birmingham, chiar înainte de începerea acestei ediții de Wimbledon.
  • Yulia Putintseva continuă forma bună și la turneul londonez, unde a început cu un succes în minimum de seturi cu Angelique Kerber, trecând apoi de Katerina Siniakova și Iga Swiatek, cu ambele impunându-se în minimum de seturi, ajungând astfel la o serie de opt victorii consecutive.

Ostapenko

  • Dacă ne raportăm la palmaresul acesteia, putem spune fără dubii că este o jucătoare mai bună, motiv pentru care și pornește ca favorită la casele de pariuri, însă nu va avea deloc o misiune facilă, urmând să dea piept cu o adversară aflată în mare formă.
  • Jucătoarea din Letonia, care în acest moment se situează pe locul 14 în clasamentul mondial, a cucerit opt titluri de-a lungul carierei, cel mai important fiind cel obținut în 2017, la Roland Garros, unde cucerea primul și singurul său titlu de Grand Slam.
  • Jelena Ostapenko are un moral foarte bun înainte de această înfruntare, având în vedre faptul că este fără set pierdut în cele trei partide disputate la actuala ediție de Wimbledon, trecând pe rând de Ajla Tomljanovic, Daria Snigur și Bernarda Pera.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri