Wimbledon

Popyrin vs Djokovic – Wimbledon – 04-07-2024

Vineri, nu înaintea orei 13:00, ora României, Alexei Popyrin și Novak Djokovic vor fi adversari în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Wimbledon. Partida este televizată de Eurosport România. Cine se va impune?

Novak Djokovic hitting a return during a tennis match.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexei Popyrin vs Novak Djokovic

Nu va fi deloc un meci ușor pentru fostul lider mondial, deoarece australianul a arătat determinare și chiar s-a agățat de fiecare punct în cele două meciuri. Nici Nole nu a mai fost la fel de categoric în meciul din turul secund, ceea ce mă face să cred că putem asista la un duel cu peste 3,5 seturi, iar cota este 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alexei Popyrin vs Novak Djokovic

Peste 3,5 seturi

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Alexei Popyrin – Novak Djokovic

Alexxei Popyrin

  • Locul 47 mondial arătat că poate învinge atât jucători mai slab cotați, cât și sportivi care sunt capi de serie. Astfel, a trecut de brazilianul Monteiro și de argentinianul Etcheverry.
  • Primul duel pe care l-a avut a fost cel împotriva brazilianului Monteiro și nu a fost ușor. Deși s-a duelat cu locul 86 în lume, victoria australianului a venit în doar două ore și 39 de minute, 6-4, 6-7, 6-3, 6-4 fiind scorul.
  • În meciul cu argentinianul Etcheverry, favoritul 30 al turneului, victoria a trebuit să aștepte patru ore. Într-un final, Alexei Popyrin s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, 4-6, 6-3.

Novak Djokovic

  • Jucătorul pe care acum îl regăsim pe locul al doilea în ierarhia mondială și-a respectat statutul de favorit și a reușit să-i învingă la pas pe cehul Kopriva și britanicul Fearnley.
  • În meciul cu Kopriva, Nole a fost nevoit să joace pe un teren cu acoperișul tras, dar asta nu l-a împiedicat să se impună cu scorul de 6-1, 6-2, 6-2. Doar o oră și 59 de minute a durat meciul.
  • Meciul din cel de-al doilea tur a fost ceva mai interesant pentru că Djokovic părea să aibă un adversar mai ușor, însă locul 277 ATP a smuls un set. Tânărul Jacob Fearnley a fost învins cu 6-3, 6-4, 5-7, 7-5.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri