Wimbledon

Paul vs Bublik - Ponturi Wimbledon - 05-07-2024

Confruntarea dintre Tommy Paul și Alexander Bublik este una ce contează pentru faza șaisprezecimilor de finală de la Wimbledon, fiind programată să se joace vineri, în data de 5 iulie, nu înainte de ora 13:00.

Wimbledon

Ponturi pariuri și pronostic analizat Paul vs Bublik

Această confruntare este extrem de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătorului, motiv pentru care vom evita pariurile pe solisti, fiind destul de riscante. Tommy Paul este văzut ca favorit de casele de pariuri, însă Alexander Bublik este capabil să pună mai probleme și să producă o victorie. Noi ne așteptăm la un duel care se va încheia în minim 4 seturi, motiv pentru care vom alege un pariu pe varianta “peste 34,5 game-uri”, la o cotă de 1.42 oferită de Betano.

Ponturi Paul vs Bublik

Betano
Betano

Paul vs Bublik

Peste 34,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Paul

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, fiind ce-i drept un jucător cu realizări ceva mai mari în carieră, care stă de asemenea și mai bine în clasamentul mondial.
  • Americanul, care în acest moment se situează pe treapta a 13-a în ierarhia ATP, a cucerit trei titluri de-a lungul carierei, ultimul venind chiar înainte de Wimbledon, la Londra, unde a câștigat în premieră un turneu de 500 de puncte. La nivel de Grand Slam, cea mai mare realizare a acestuia a venit în 2023, la Australian Open, unde atingea semifinalele.
  • Tommy Paul este într-o formă bună, venind după șapte victorii consecutive, însă în ultimul joc a avut emoții serioase, trecând cu greu de finlandezul Otto Virtanen, pe care l-a învins cu 3-2, reușind să revină după ce a fost condus de două ori.

Bublik

  • Este un jucător extrem de talentat, al cărui joc se bazează mult pe spectaculozitate, motiv pentru care probabil nici nu și-a atins potențialul maxim în carieră, însă este clar că are resursele necesare pentru a pune probleme multor jucători.
  • Jucătorul din Kazakhstan, care se situează în prezent pe locul 23 în clasamentul mondial, a cucerit patru titluri în carieră, ultimul venind în februarie, la turneul de la Montpellier. În turneele de Mare Șlem nu are performanțe importante, cea mai mare realizare a sa venind chiar la Wimbledon, în 2023, când atingea în premieră optimile de finală.
  • În primul tur de la Wimbledon, Alexander Bublik a avut mari probleme, trecând cu greu de Jakub Mensik, revenind de la 0-2, urmând însă apoi un succes clar cu francezul Arthur Cazaux, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri