Wimbledon

Paul vs Bautista - Ponturi Wimbledon - 07-07-2024

Confruntarea dintre Tommy Paul și Roberto Bautista-Agut este una ce contează pentru faza optimilor de finală de la Wimbledon, fiind programată să se joace duminică, în data de 7 iulie, nu înainte de ora 14:30.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Paul vs Bautista

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Tommy Paul este mare favorit în această confruntare, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem că nu se va impune, însă ne așteptăm ca Roberto Bautista-Agut să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a pune mari probleme. Așadar, ne așteptăm la un duel pe cinste, motiv pentru care vom miza pe varianta “peste 31,5 goluri”, la o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Paul vs Bautista

Betano
Betano

Paul vs Bautista

Peste 31,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Paul

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca mare favorit la accederea în sferturile de finală de la Wimbledon. Decizia bookmakerilor este una destul de ciudată, având în vedere faptul că diferența dintre el și adversarul său nu este una atât de mare precum o prezintă cotele.
  • Americanul stă mult mai bine în clasamentul ATP, e drept, ocupând locul 13, fiind cu 99 de poziții mai sus. Are însă un palmares mult mai slab decât acesta. A cucerit doar trei titluri în carieră, în timp ce la turneele de Grand Slam a depășit doar o singură dată sferturile de finală, în 2023, la Australian Open, când atingea semifinalele.
  • Tommy Paul este însă într-o formă extraordinară, venind după opt victorii consecutive, ultima venind în fața lui Alexander Bublik, în fața căruia s-a impus în mod clar, în minimum de seturi, astfel că are un moral foarte bun înainte de acest duel.

Bautista

  • Putem spune că este un jucător mult mai experimentat, cu performanțe mai mari în carieră, însă care, în acest moment, cel puțin din punct de vedere fizic, este sub nivelul adversarului său, fiind, ce-i drept, cu nouă ani mai în vârstă.
  • Ibericul a adunat peste 18 milioane de dolari din premii, cu 10 mai multe decât adversarul său, de-a lungul carierei cucerind 11 titluri. Acesta se poate lăuda la rândul său cu o semifinală de Mare Șlem, disputată chiar la Wimbledon, în 2019, atingând de asemenea și sferturile la Australian Open, în 2019.
  • Roberto Bautista-Agut a început cu un succes în minimum de seturi la această ediție de Wimbledon, trecând de Marterer, urmând apoi un succes în patru seturi cu Sonego, pentru ca în turul al treilea să treacă de Fognini, câștigând în set decisiv.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri