Wimbledon

Paolini vs Navarro - Ponturi Wimbledon - 09-07-2024

Faza sferturilor de finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon propune duelul dintre Jasmine Paolini și Emma Navarro, acesta fiind programat să se dispute marți, în data de 9 iulie, nu înainte de ora 17:30.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Paolini vs Navarro

Această înfruntare este una foarte complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Într-adevăr, Emma Navarro este favorita caselor de pariuri, însă considerăm că Jasmine Paolini va avea un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a obține calificarea în semifinalele de la Wimbledon. Anticipăm un duel pe cinste, care nu este exclus să se decidă în trei seturi, astfel că, pornind de la această idee, vom miza pe varianta “peste 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Paolini vs Navarro

Betano
Betano

Paolini vs Navarro

Peste 19,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Paolini

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce surprinde într-o oarecare măsură, fiind totuși o jucătoare cu realizări mai mari în carieră.
  • Italianca, aflată în prezent pe locul al șaptelea al clasamentului WTA, și-a trecut în palmares două titluri de-a lungul anilor, ultimul fiind de altfel și cel mai important al carierei, triumfând la Dubai, turneu de 1000 de puncte. Aceasta se poate mândri și cu faptul că a disputat o finală de Grand Slam, chiar anul acesta, la Roland Garros.
  • Jasmine Paolini a început perfect la actuala ediție de Wimbledon, cu trei victorii consecutive fără set pierdut, trecând pe rând de Sorribes Tormo, Minnen și Andreescu. În optimi, aceasta a dat piept cu Madison Keys, într-un meci în care americanca s-a retras la 5-5 în setul decisiv.
  • Dacă ținem cont de performanțele obținute de aceasta în carieră, de experiența pe care o are la nivelul circuitului profesionist, dar de locul pe care îl ocupă în clasamentul mondial, este clar sub nivelul adversarei sale, însă, cu toate acestea, bookmakerii o dau ca favorită în această confruntare.
  • Americanca, aflată în acest moment pe locul 17 în clasamentul WTA, a cucerit doar un singur titlu în carieră, în timp ce la nivel de Grand Slam, la această ediție de Wimbledon a realizat cea mai bună performanță a sa, atingând în premieră sferturile de finală.
  • Emma Navarro are un parcurs impresionant pe iarba de la Londra, aceasta cedând doar un singur set în cele patru partide de până acum. Vine după un succes impresionant, trecând de Coco Gauff, ocupanta locului al doilea mondial, câștigând în minimum de seturi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri