Wimbledon

Paolini vs Keys - Ponturi Wimbledon - 07-07-2024

Duminică, în data de 7 iulie, de la ora 15:00, va avea loc duelul dintre Jasmine Paolini și Madison Keys, acesta contând pentru faza optimilor de finală de pe tabolul feminin de la Wimbledon.

Madison Keys

Ponturi pariuri și pronostic analizat Paolini vs Keys

În ciuda faptului ca bookmakerii o dau ca favorită certă pe Madison Keys, noi nu vom merge pe mâna acesteia, deoarece considerăm ca Jasmine Paolini are resursele necesare pentru a pune mari probleme, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus în această înfruntare. Nu este exclus să avem parte de un duel care se va încheia în set decisiv, astfel că, pornind de la această idee, vom miza cu încredere pe varianta “peste 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.45 oferită de Betano.

Ponturi Paolini vs Keys

Betano
Betano

Paolini vs Keys

Peste 19,5 game-uri

Betano Casino

124 Rotiri Gratuite + 24 LEI Pariu Gratuit Fără Depunere

Joacă acum

Paolini

  • Conform cotelor oferite de casele de pariuri, pornește cu șansa a doua în această înfruntare, ceea ce era de așteptat, urmând să înfrunte o adversară cu realizări mult mai mari de-a lungul carierei.
  • Italianca, aflată în prezent pe locul al șaptelea al clasamentului WTA, a cucerit două titluri de-a lungul carierei, triumfând la turneele de la Portoroz și Dubai. La nivel de Grand Slam, cea mai mare performanță a acesteia a venit de curând la Roland Garros, acolo unde a atins ultimul act, pierzând cu Iga Swiatek.
  • Jasmine Paolini are un parcurs admirabil la actuala ediție de Wimbledon, venind după trei victorii fără set pierdut, trecând pe rând de Sara Sorribes Tormo, Greet Minnen și Bianca Andreescu, astfel că are un moral bun înainte de acest duel.

Keys

  • Chiar dacă are prestații mai slabe decât adversara sa în ultimul timp, este totuși o jucătoare mult mai mare, cu performanțe uriașe obținute de-a lungul carierei, având astfel și un mare plus de experiență, așa că nu este de mirare faptul ca bookmakerii o dau ca favorită în această înfruntare.
  • Americanca, aflată pe treapta a 13-a a clasamentului mondial, se poate lăuda cu faptul ca are opt titluri în vitrina personală. Ba mai mult, are performanțe notabile și în turneele de Grand Slam, jucând finala la US Open, semifinale la Australian Open și Roland Garros, dar și sferturi la Wimbledon.
  • La fel ca adversara sa, Madison Keys este fără set pierdut după cele trei partide disputate la actuala ediție de Wimbledon. Aceasta a trecut pe rând de Martina Trevisan, Yafan Wang și Marta Kostyuk, cu ultimele două cedând doar 11 game-uri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri