Wimbledon

Musetti vs Mpetshi Perricard - Ponturi Wimbledon - 08-07-2024

Luni, în data de 8 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, se va juca partida dintre Lorenzo Musetti și Giovanni Mpetshi Perricard, aceasta contând pentru faza optimilor de finală de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Musetti vs Mpetshi Perricard

În ciuda faptului că pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, noi vom merge pe mâna lui Lorenzo Musetti în această confruntare. Este fără dubii un jucător mai bun, cu realizări mai mari în carieră, care are și mai multă experiență, așa că avem mari așteptări de la acesta. Nu spunem că va avea o misiune facilă, însă luăm în considerare și faptul că s-a impus de curând cu Mpetshi Perricard, chiar pe iarbă, așa că avem toate motivele să credem că va câștiga din nou. Așadar, mergem pe mâna italianului, la o cotă foarte bună de 1.93 oferită de Betano.

Ponturi Musetti vs Mpetshi Perricard

Betano
Betano

Musetti vs Mpetshi Perricard

Musetti câștigă

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Musetti

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, decizia bookmakerilor fiind una surprinzătoare, având în vedere faptul că este un jucător mult mai titrat, care are mult mai multă experiență la nivelul circuitului profesionist.
  • Aflat pe locul 25 în clasamentul ATP, jucătorul italian are în palmares două titluri, în timp ce la turneele de Grand Slam are realizări mult mai mari decât adversarul său, fiind o prezență constantă pe tabolul principal, unde a atins de trei ori runda a patra, însă niciodată nu a depășit-o.
  • Lorenzo Musetti este la cea mai bună performanță a sa la Wimbledon, fiind în premieră în optimi, acesta trecând pe rând de Constant Lestienne, Luciano Darderi și Francisco Comesana, în duelurile cu aceștia cedând patru seturi.

Mpetshi Perricard

  • Este un jucător talentat, de perspectivă, însă care este mult sub nivelul adversarului său din multe puncte de vedere, așa că este o surpriză faptul ca unele agenții de pariuri îl dau ca favorit în această dispută.
  • Francezul în vârstă de doar 20 de ani, se situează în prezent pe un modest loc 58 în clasamentul mondial. Are deja un titlu în palmares, anul acesta triumfând pe zgura de la Lyon. La nivel de Grand Slam, acesta a atins tabloul principal doar de trei ori, la actuala ediție de Wimbledon trecându-și în cont cea mai bună performanță a sa.
  • Mpetshi Perricard a început la turneu cu un succes în cinci seturi în duelul cu Sebastian Korda, eliminându-l apoi lejer pe Yoshihito Nishioka, impunându-se în minimum de seturi, pentru ca în cele din urmă să câștige cu 3-1 duelul din șaisprezecimi cu Emil Ruusuvuori.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri