Wimbledon

Musetti vs Fritz - Ponturi Wimbledon - 10-07-2024

Miercuri, în data de 10 iulie, nu mai devreme de ora 16:30, se va juca partida dintre Lorenzo Musetti și Taylor Fritz, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală de pe tabloul masculin de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Musetti vs Fritz

Dacă ne raportăm la performanțele obținute de cei doi jucători de-a lungul carierei, este clar că Taylor Fritz este un jucător mai bun, așa că avem mari așteptări de la acesta. Americanul traversează o formă foarte bună, venind după opt victorii consecutive, având de asemenea și un moral foarte bun după ultimul meci, așa că mizăm pe faptul că va face o figură frumoasă și se va impune la o diferență de minim două seturi. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.42 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Musetti vs Fritz

Betano
Betano

Musetti vs Fritz

Fritz câștigă la o diferență de minim 2 seturi

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Musetti

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, urmând totuși să dea piept cu un jucător mai bun, ce are performanțe mai mari, care stă de asemenea și mai bine în clasamentul ATP.
  • Italianul nu se poate lăuda cu un palmares grozav, având în vedere faptul că de-a lungul carierei nu a triumfat decât la două turnee, în 2022 reușind să se impună la Hamburg, dar și la Napoli. Nici în turneele de Grand Slam nu are realizări extraordinare, ținând cont de faptul că la această ediție de Wimbledon a reușit în premieră calificarea în sferturi.
  • Lorenzo Musetti a debutat la turneul londonez cu un succes în patru seturi în duelul cu Lestienne, trecând apoi de Darderi în set decisiv, pentru ca în ultimele două jocuri să obțină alte două victorii cu 3-1, impunându-se cu Comesana și Mpetshi Perricard.

Fritz

  • După cum menționam, este peste nivelul adversarului său din mai multe puncte de vedere, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca favorit, bookmakerii având toate motivele să ia această decizie.
  • Americanul are în spate un palmares mai bogat decât al adversarului său, câștigând opt titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind în 2022, la Indian Wells, unde îl învingea pe Nadal în finală și câștiga primul său turneu Masters. Are realizări mai mari și la nivel de Grand Slam, acesta fiind pentru a patra oară în sferturile de finală.
  • Taylor Fritz a cedat un singur set în primele trei jocuri de la Wimbledon, în duelul cu Rinderknech, impunându-se în minimum de seturi în partidele cu O’Connell și Tabilo. În ultimul meci, acesta l-a învins pe Zverev în cinci seturi, după ce a revenit de la 0-2, ajungând astfel la o serie de opt victorii consecutive.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri