Wimbledon

Krejcikova vs Rybakina – Ponturi Wimbledon – 11-07-2024

Joi, nu mai devreme de ora 17:00, Barbora Krejcikova (32 WTA) și Elena Rybakina (4 WTA) vor dsputa a doua semifinală de pe tabloul WTA la Wimbledon 2024. Cine va juca în finală?

Elena Rybakina vs Elina Svitolina

Ponturi pariuri și pronostic analizat Barbora Krejcikova vs Elena Rybakina

Va fi al treilea lor meci direct în carieră și primul pe care îl dispută pe iarbă. Krecjikova conduce cu 2-0, iar după cum a pus problema, sigur se anunță un duel spectaculos, unde nu vor fi deloc puține game-urile. Din acest motiv îmi este și greu să pariez pe victoria uneia sau alteia, dar voi miza peste 19.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Barbora Krejcikova vs Elena Rybakina

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Barbora Krejcikova – Elena Rybakina

Barbora Krejcikova

  • Jucătoarea din Cehia nu este pentru prima oară când joacă o finală de Grand Slam, ea având la activ opt astfel de trofee câștigate. Șapte dintre ele au venit în proba de dublu, iar una singură, în 2021, în proba de simplu.
  • Calificarea în semifinala la Wimbledon reprezintă cea mai bună prestație pe care aceasta a putut s-o aibă pe zgură și totul după ce s-a impus în fața unor jucătoare precum Danielle Collins, Jelena OStapenko.
  • În sferturile de finală a reușit să joace foarte bine în compania Jelenei Ostapenko (14 WTA) pe care a putut-o învinge cu scorul de 6-4, 7-6, o oră și 42 de minute fiind timpul de joc.

Elena Rybakina

  • Elena Rybakina este din nou pregătită să cucerească Wimbledon, așa cum a făcut-o în 2022. Rămâne singurul ei trofeu de Grand Slam din carieră.
  • Locul 4 în lume, jucătoarea din Kazahstan nu a avut un parcurs nici ea tocmai ușor, în sferturile de finală s-a duelat cu incomoda jucătoare Elina Svitolina.
  • Elena a reușit să treacă în două seturi scurte de Svitolina. Într-o oră și două minute a reușit să-și execute adversarul cu scorul de 6-3, 6-2.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri