Wimbledon

Kartal vs Gauff - Ponturi Wimbledon - 05-07-2024

Confruntarea dintre Sonay Kartal și Coco Gauff este una programată să se joace vineri, în data de 5 iulie, nu mai devreme de ora 18:30, aceasta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Kartal vs Gauff

Coco Gauff este net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, având performanțe mult mai bune în carieră, astfel că are și mult mai multă experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Americanca arată foarte bine la Wimbledon, fiind fără set pierdut, cedând doar șase game-uri în două jocuri, așa că avem toate motivele să credem că se va impune în mod clar și în această înfruntare, motiv pentru care vom miza pe varianta “sub 20,5 game-uri”, la o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Kartal vs Gauff

Betano
Betano

Kartal vs Gauff

Sub 20,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Kartal

  • Este o jucătoare modestă, fără realizări notabile în carieră, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră clară în aceastaă înfruntare.
  • Britanica este la doar a treia sa participare pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, jucând și la precedentele două ediții de Wimbledon. Anul acesta a trecut de calificări, impunându-se pe rând cu Suzan Lamens, Sijia Wei și Erika Andreeva.
  • În primul tur, Sonay Kartal a trecut de Sorana Cîrstea, impunându-se în set decisiv, după ce a revenit de la 0-1, urmând apoi un nou succes în set decisiv, cu Clara Burel.

Gauff

  • Deși este foarte tânără, având doar 20 de ani, este văzută ca una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, care are deja în spate performanțe uriașe, astfel că, după cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită în această înfruntare.
  • Americanca, aflată în prezent pe poziția a doua a clasamentului WTA, a câștigat șapte titluri în carieră, cel mai important venind chiar la ea acasă, la US Open, în 2023. De asemenea, se mai poate lăuda și cu o finală la Roland Garros, disputată în 2022.
  • Coco Gauff a început perfect la această ediție de Wimbledon, cu două victorii în minimum de seturi, trecând de Caroline Dolehide și Anca Todoni, în duelurile cu acestea cedând doar șase game-uri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri