Wimbledon

Jabeur vs Svitolina - Ponturi Wimbledon - 06-07-2024

Sâmbătă, în data de 6 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, se va juca un meci interesant în cadrul șaisprezecimilor de finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon, în care le vom avea ca protagoniste pe Ons Jabeur și Elina Svitolina.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jabeur vs Svitolina

Elina Svitolina este o jucătoare importantă, cu realizări notabile de-a lungul carierei, însă este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani. În prezent, Ons Jabeur este mai bună, ceea ce se poate observa și din ierarhia WTA, așa că avem pretenții de la aceasta, fiind totuși finalista ultimelor două ediții de Wimbledon, iarba fiind o suprafață pe care se descurcă bine. Așadar, vom merge pe un succes al jucătoarei din Tunisia, la o cotă de 1.50 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Jabeur vs Svitolina

Betano
Betano

Jabeur vs Svitolina

Jabeur câștigă

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Jabeur

  • Per total, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al performanțelor, însă, dacă ținem cont de prestațiile acesteia din ultimul timp, este cu siguranță superioară, astfel că bookmakerii au motive să o dea ca favorită la accederea în optimile de la Wimbledon.
  • Ons Jabeur are doar cinci titluri în vitrina personală, cel mai important venind pe zgura, la Madrid, turneu de 1000 de puncte. Aceasta se poate mândri cu faptul că a disputat trei finale de Grand Slam în carieră, pierzându-le însă pe toate, jucând cu Rybakina și Vondrousova la ultimele două ediții de Wimbledon, dar și cu Swiatek la US Open în 2022.
  • Jucătoarea din Tunisia a început foarte bine la turneul de la Londra, în primul joc trecând de Moyuka Uchijima în minimum de seturi, cedând doar patru game-uri. A urmat apoi un alt succes cu 2-0, de data aceasta cu americanca Robin Montgomery, câștigând cu 6-1, 7-5.

Svitolina

  • Este una dintre cele mai importante jucătoare din istoria recentă a tenisului, care are în spate un palmares impresionant, însă care este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, astfel că nu este de mirare faptul că pornește cu șansa a doua în această înfruntare.
  • Ucraineanca, aflată în prezent pe locul 21, la 11 poziții în spatele adversarei sale, a cucerit nu mai puțin de 17 titluri de-a lungul anilor, cel mai important fiind cel de la Turneul Campioanelor, din 2018. În turneele de Grand Slam, aceasta a atins minim sferturile de zece ori, cea mai bună performanță a sa fiind calificarea în semifinale, pe care le-a atins de trei ori, de două ori la Wimbledon și o dată la US Open.
  • Elina Svitolina a avut mari emoții în primul meci de la această ediție de Wimbledon, trecând greu de Magda Linette, pe care a învins-o în set decisiv, după aproape trei ore de joc. A urmat apoi o evoluție solidă cu Jule Niemeier, câștigând în minimum de seturi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri