Wimbledon

Jabeur vs Montgomery - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Joi, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 16:00, Ons Jabeur, finalista ultimelor două ediții de Wimbledon, se va duela cu americanca Robin Montgomery pentru un loc în turul al treilea al turneului londonez.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jabeur vs Montgomery

Ons Jabeur este cu siguranță o jucătoare mult mai bună, fiind peste nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Vorbim totuși de finalista ultimelor două ediții de Wimbledon, așa că ne așteptăm să facă o figură frumoasă, mai ales că are un moral bun, venind după un succes categoric. Așadar, vom miza pe o victorie în minimum de seturi a jucătoarei din Tunisia, la o cotă de 1.62 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Jabeur vs Montgomery

Betano
Betano

Jabeur vs Montgomery

2-0 Jabeur

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Jabeur

  • Este o jucătoare mult mai titrată, mai experimentată, care a adunat mult mai mulți bani din premii, dar care stă și mult mai bine în clasamentul mondial, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca mare favorită în această confruntare.
  • Jucătoarea din Tunisia, aflată în prezent pe poziția a doua a clasamentului WTA, a cucerit cinci titluri de-a lungul carierei, însă se poate mândri și cu faptul că a disputat trei finale de Grand Slam, una la US Open, în 2022, dar și două la Wimbledon, după cum menționam, în 2022 și 2023.
  • Ons Jabeur a avut parte de startul perfect la actuala ediție a turneului londonez, în primul joc trecând lejer de Moyuka Uchijima, pe care a învins-o în minimum de seturi, în doar 55 de minute, într-un joc în care a cedat doar patru game-uri.

Montgomery

  • Este o jucătoare modestă, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind, ce-i drept, mult mai tânără, lipsindu-i experiența, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au luat decizia de a o da ca outsideră clară în acest duel.
  • Jucătoarea din SUA, care în acest moment se situează pe locul 161 mondial, nu a triumfat la niciun turneu WTA în cariera, câștigând doar trei titluri ITF. Evident, nici la nivel de Grand Slam nu are realizări grozave, la actuala ediție de Wimbledon atingând în premieră turul al doilea.
  • Robin Montgomery a început la turneu din calificări, trecând pe rând de Vitalia Diatchenko, Kamila Rakhimova și Valentina Ryser. În primul joc de pe tabloul principal, aceasta a avut-o ca adversară pe Olivia Gadecki, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri