Wimbledon

Hurkacz vs Fils - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Joi, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, se va juca partida dintre Hubert Hurkacz și Arthur Fils, aceasta contând pentru runda a doua de la Wimbledon.

Andrey Rublev vs Hubert Hurkacz

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hurkacz vs Fils

Hubert Hurkacz este cu siguranță un jucător mai bun, fiind mai titrat, mai experimentat, având performanțe mai mari în carieră, așa că avem mari așteptări de la acesta. Polonezul se descurcă bine în sezonul de iarbă, așa că avem motive să credem că se va impune în manieră categorică în această confruntare, motiv pentru care vom miza pe un succes al acestuia în minimum de seturi. Recomandarea noastră primește o cotă foarte bună de 2.15 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Hurkacz vs Fils

Betano
Betano

Hurkacz vs Fils

3-0 Hurkacz

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Hurkacz

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această înfruntare, fiind, după cum menționam, un jucător mult mai bun. Este mai titrat, mai experimentat, iar de asemenea, stă și mult mai bine în clasamentul ATP.
  • Aflat pe poziția a șaptea a ierarhiei mondiale, polonezul a cucerit opt titluri de-a lungul carierei, cele mai importante venind la Masters-urile de la Miami și Shanghai. La nivel de Grand Slam, cea mai mare performanță a sa a venit chiar la Wimbledon, în 2021, când atingea semifinalele.
  • Înainte de Wimbledon, Hubert Hurkacz a jucat finala la Halle, pierzând cu Sinner în minimum de seturi, după două tie-break-uri dramatice. La turneul londonez, acesta și-a început aventura cu Radu Albot, în fața căruia s-a impus cu 3-1.

Fils

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider în această înfruntare.
  • Francezul, aflat pe locul 34 ATP, nu a cucerit decât un singur titlu în carieră, anul trecut triumfând la turneul de la Lyon, după o finală cu argentinianul Cerundolo. Când vine vorba de turneele de Mare Slem, acesta are realizări modeste, având în vedere faptul că nu a depășit vreodată turul al doilea.
  • La fel ca adversarul său, Arthur Fils a debutat la această ediție de Wimbledon cu un succes în patru seturi, dând piept cu elvețianul Dominic Stricker, pe care l-a învins după două ore de joc.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri