Wimbledon

Giron vs Zverev - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Confruntarea dintre Marcos Giron și Alexander Zverev este una programată să se joace joi, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 18:30, aceasta contând pentru runda a doua de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Giron vs Zverev

Alexander Zverev este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, fiind mult peste nivelul adversarului său din orice punct de vedere, așa că avem mari așteptări de la acesta. Germanul traversează o perioadă bună, având și un moral bun după succesul din primul tur de la Wimbledon, de aceea mizăm pe faptul că va străluci în duelul cu Marcos Giron, de altfel, un adversar accesibil. Așadar, mizăm pe un succes în minimum de seturi al germanului, la o cotă de 1.82 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Giron vs Zverev

Betano
Betano

Giron vs Zverev

0-3 Zverev

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Giron

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din orice punct de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, agențiile de pariuri îl dau ca outsider clar în această înfruntare.
  • Americanul, aflat în acest moment pe locul 46 în clasamentul ATP, este încă în căutarea primului său titlu, deși a jucat două finale în carieră. La nivel de Grand Slam, cele mai mari realizări ale sale au venit pe zgura de la Roland Garros, unde a atins turul al treilea de două ori, în 2021 și 2023.
  • Marcos Giron și-a început aventura pe iarba de la această ediție de Wimbledon cu un succes în patru seturi contra lui Henry Searle, revenind de la 0-1, astfel că s-a calificat pentru al patrulea an la rând în runda a doua a turneului.

Zverev

  • Nu are nevoie de prea multe cuvinte de introducere, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai generației sale, care are în spate performanțe uriașe, fiind de altfel și mult mai experimentat decât adversarul său, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca mare favorit la casele de pariuri.
  • Germanul, care în prezent se situează pe treapta a patra a clasamentului, are parte de un an bun, câștigând titlul la Roma, cucerind primul titlu Masters după trei ani, jucând de asemenea și finala la Roland Garros, a doua într-un turneu de Grand Slam, pierzând contra lui Carlos Alcaraz.
  • După semifinale la Halle, Alexander Zverev a început foarte bine la Wimbledon, în primul meci avându-l ca adversar pe spaniolul Roberto Carballes Baena, pe care l-a învins în minimum de seturi, cedând doar opt game-uri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri