Wimbledon

Fritz vs Tabilo - Ponturi Wimbledon - 06-07-2024

Confruntarea dintre Taylor Fritz și Alejandro Tabilo este una programată să se joace în data de 6 iulie, nu înainte de ora 13:00, aceasta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Fritz vs Tabilo

Taylor Fritz este cu siguranță un jucător mai bun, cel puțin dacă punem în balanță performanțele celor doi, iar în mod normal ar trebui să obțină calificarea în optimile de finală de la Wimbledon, însă nu vom merge pe mâna sa. Alejandro Tabilo este într-o formă bună, iar noi ne așteptăm ca acesta să aibă un cuvânt de spus în această confruntare. Așadar, vom lua în considerare un pariu pe varianta “peste 33,5 game-uri”, la o cotă de 1.42 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Fritz vs Tabilo

Betano
Betano

Fritz vs Tabilo

Peste 33,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Fritz

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca mare favorit în această confruntare, cum era și normal de altfel, fiind, după cum menționam, un jucător mult mai bun, cu performanțe mai mari în carieră.
  • Americanul, aflat în acest moment pe locul al 12-lea al clasamentului mondial, a cucerit opt titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind în 2022, la Indian Wells, unde câștiga în premieră un turneu Masters, după o finală cu Nadal. La nivel de Grand Slam, cea mai mare realizare a sa este calificarea în sferturile de finală, pe care le-a atins de trei ori în carieră, la Wimbledon în 2022, la US Open în 2023 și la Australian Open anul acesta.
  • Taylor Fritz este într-o formă foarte bună, venind după o serie de șase victorii consecutive. După ce a pus mâna pe titlul de la Eastbourne, acesta a trecut de O’Connel la Wimbledon, învingându-l în minimum de seturi, impunându-se apoi cu 3-1 în disputa cu Rinderknech.

Tabilo

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind net inferior din orice punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider clar în această partidă.
  • Jucătorul din Chile, care în prezent ocupă locul 19 în ierarhia ATP, a cucerit două titluri în carieră, ambele anul acesta, triumfând la Auckland, dar și la Mallorca. Când vine vorba de turneele de Mare Șlem, cea mai mare realizare a sa a venit chiar la această ediție de Wimbledon, atingând în premieră turul al treilea.
  • Alejandro Tabillo, care vine la rândul său după șase victorii consecutive, a început la Wimbledon la fel ca adversarul său, cu un succes în minimum de seturi, trecând de Dan Evans, urmând apoi o victorie în set decisiv cu rusul Karen Khachanov.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri