Wimbledon

Fils vs De Minaur - Ponturi Wimbledon - 08-07-2024

Confruntarea dintre Arthur Fils și Alex De Minaur este una programată să se joace luni, în data de 8 iulie, nu înainte de ora 15:00, aceasta contând pentru faza optimilor de finală de la Wimbledon.

Alex de Minaur looking up thankful

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fils vs De Minaur

Alex De Minaur este fără îndoială un jucător mai bun, care are performanțe mai mari în palmares și este și mult mai experimentat, astfel că avem mari pretenții de la acesta, mai ales că traversează o formă bună. Ne așteptăm ca australianul să dea totul pentru prima sa calificare în sferturile de finală de la Wimbledon, de aceea mizăm pe faptul că se va impune în mod clar, adversarul fiind totuși unul accesibil. Așadar, mergem pe un succes la o diferență de minim 2 seturi al australianului, la o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Fils vs De Minaur

Betano
Betano

Fils vs De Minaur

De Minaur câștigă la o diferență de minim 2 seturi

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Fils

  • Coform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, cum era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu un adversar mult mai bine cotat.
  • Francezul, aflat în prezent pe locul 34 în clasamentul mondial, nu se poate lăuda cu performanțe notabile în carieră, acesta cucerind doar un singur titlu până acum, triumfând la turneul de la Lyon în 2023. La nivel de Grand Slam, cea mai mare realizare a sa a venit chiar la actuala ediție de Wimbledon, atingând în premieră faza optimilor.
  • Arthur Fils și-a început aventura la turneu cu elvețianul Stricker, pe care l-a învins în patru seturi, trecând apoi de Hubert Hurkacz, care a fost nevoit să se retragă la 2-1. În cele din urmă, acesta a dat piept cu rusul Safiullin, câștigând în set decisiv, reușind să revină după ce a fost condus de două ori.

De Minaur

  • Vorbim de un jucător care are în spate un palmares mai bogat, are mai multă experiență, dar stă și mult mai bine în clasamentul ATP, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca favorit cert la accederea în sferturile de la Wimbledon.
  • Australianul, aflat în prezent pe locul al nouălea în ierarhia mondială, se poate mândri cu faptul că a pus mâna pe nouă titluri de-a lungul carierei. Mai are în palmares și o finală Masters, dar și două sferturi de Grand Slam, la US Open în 2020, dar și la Roland Garros anul acesta.
  • Alex De Minaur a început perfect la actuala ediție de Wimbledon, trecând lejer de Duckworth și Munar, cu ambii impunându-se în minimum de seturi. În turul al treilea ar fi trebui să dea piept cu Lucas Pouille, însă francezul s-a retras.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri