Wimbledon

Fearnley vs Djokovic - Ponturi Wimbledon - 04-07-2024

Confruntarea dintre Jacob Fearnley și Novak Djokovic este una programată să se joace joi, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 15:30, aceasta contând pentru turul al doilea de pe tabloul masculin de la Wimbledon.

Novak Djokovic hitting a return during a tennis match.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fearnley vs Djokovic

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este colosală, Novak Djokovic fiind net superior din orice punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la acesta. Revenit după o problemă la genunchi, sârbul va căuta să tranșeze cât mai repede meciurile din primele tururi, de aceea ne așteptăm să facă tot posibilul pentru a se impune în minimum de seturi în acest duel. Așadar, vom paria în consecință, la o cotă de 1.45 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Fearnley vs Djokovic

Betano
Betano

Fearnley vs Djokovic

0-3 Djokovic

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Fearnley

  • Este un jucător despre care nu avem foarte multe informații, fiind o apariție nouă în circuitul masculin. Acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind net inferior din orice punct de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca mare outsider la casele de pariuri.
  • Britanicul s-a calificat la această ediție de Wimbledon după ce a primit un wild card din partea organizatorilor. Acesta este doar la prima sa prezență pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.
  • Aflat pe locul 277 în clasamentul mondial, Jacob Fearnley a început cu dreptul la turneu, în primul joc dând piept cu spaniolul Alejandro Moro Canas, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi.

Djokovic

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind considerat de mulți drept cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, având în spate performanțe uriașe, care susțin această afirmație, având în continuare o dorință nebună de succes, fiind în căutarea celui de-al 25-lea titlu de Grand Slam.
  • Marele campion sârb are în palmares nu mai puțin de 98 de titluri, însă anul acesta nu este unul grozav pentru el. Aflat pe locul secund în clasamentul mondial, după ce a fost detronat de Sinner, acesta nu a disputat nicio finală în 2024, ba mai mult, a avut și probleme medicale, fiind nevoit să se opereze la genunchi înainte de Wimbledon.
  • Novak Djokovic a revenit repede în circuit, iar în ciuda problemelor, acesta a început în forță la turneu, în primul joc trecând lejer de Vit Kopriva, câștigând în minimum de seturi, cedând doar cinci game-uri pe parcursul meciului.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri