Wimbledon

Dimitrov vs Monfils – Wimbledon – 05-07-2024

Vineri, cu începere de la ora 16:30, Grigor Dimitrov și Gael Monfils se vor duela ca în vremurile bune în cadrul turului II al turneului de la Wimbledon. Meciul dintre cei doi veterani ai tenisului va fi transmis de Eurosport România.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Grigor Dimitrov vs Gael Monfils

Serviciul bun pe care Gael l-a propus în primele două meciuri de la Wimbledon m-a convins să am încredere mai mare în el și atunci avem toate șansele să avem parte de un duel cu peste 3,5 seturi, iar cota este 1.58 la Superbet.

Superbet
Superbet

Grigor Dimitrov vs Gael Monfils

Peste 3,5 seturi

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Grigor Dimitrov – Gael Monfils

Grigor Dimitrov

  • Bulgarul aflat pe locul 10 mondial a reușit două victorii interesante la Wimbledon 2024. Dacă în primul tur nu a avut probleme în disputa cu Lajovic, chinezul Shang l-a întrebuințat serios.
  • Doar o oră și 46 de minute a fost suficient să se impună cu scorul de 6-3, 6-4, 7-5 în compania sârbului Dusan Lajovic (56 ATP). 16 ași a avut jucătorul bulgar, spre deosebire de cei trei ai adversarului.
  • Tot un serviciu decent l-a scos din mari probleme pe Dimitrov în meciul cu asiaticul SHang (81 ATP), în fața căruia a pierdut primele două seturi. Până la urmă, după trei ore și 29 de minute s-a impus cu 5-7, 6-7, 6-4, 6-2, 6-4.

Gael Monfils

  • Jocul pe care Gael Monfils l-a propus în cadrul primelor două tururi de la Wimbledon, francezul s-a prezentat foarte bine în compania compatriotului Adrian Mannarino și a elvețianului Stanislas Wawrinka.
  • Disputa din primul tur nu a fost deloc cea mai ușoară, dar experiența lui Gael Monfils a făcut să își treacă în palmares o victorie ușoară. 6-3, 3-6, 7-5, 6-4 a fost scorul cu Mannarino.
  • Evoluția francezului a fost mult mai sigură pe ea în confruntarea cu experimentatul Stanislas Warinka (95 ATP). Două ore și opt minute a durat meciul câștigat cu 7-6, 6-4, 7-6.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri