Wimbledon

Dimitrov vs Medvedev - Ponturi Wimbledon - 07-07-2024

Confruntarea dintre Grigor Dimitrov și Daniil Medvedev este fără dubii cea mai interesantă din cadrul optimilor de finală de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace duminică seara, nu mai devreme de ora 18:30.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Dimitrov vs Medvedev

Daniil Medvedev este un jucător mai bun, ce are în spate un palmares mult mai bogat, însă nu vom merge pe mâna sa, având în vedere faptul ca Grigor Dimitrov este într-o formă foarte bună, având resursele necesare pentru a pune mari probleme. Anticipăm un duel pe cinste, în care nu este exclus să avem minim patru seturi, astfel că, pornind de la această idee, vom miza pe varianta “peste 36,5 game-uri”, la o cotă de 1.44 oferită de Betano.

Ponturi Dimitrov vs Medvedev

Betano
Betano

Dimitrov vs Medvedev

Peste 36,5 game-uri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Dimitrov

  • Este un jucător extrem de experimentat, care joacă de mulți ani în circuitul masculin, având în spate performanțe notabile, în ciuda faptului că a prins o eră dominată de Federer, Nadal și Djokovic, de departe cei mai mari jucători din istoria tenisului.
  • Bulgarul, care la un moment dat a atins locul al treilea în ierarhia mondială, se situează în prezent pe locul al zecelea în clasamentul ATP, unde a revenit după o lungă perioadă. Câștigător a nouă titluri, acesta se poate lăuda cu realizări notabile la nivel de Grand Slam, atingând sferturile de șapte ori în carieră, pe care a reușit să le depășească de trei ori.
  • Grigor Dimitrov a început în forță la această ediție de Wimbledon, în primul joc trecând de Lajovic, impunându-se în minimum de seturi. A urmat apoi un succes în set decisiv cu Shang, pentru ca în șaisprezecimi să îl elimine pe Monfils, câștigând cu 3-0.

Medvedev

  • Dacă ținem cont de palmaresul acestuia, de performanțele din ultimii ani, dar și de poziția pe care o ocupă în clasamentul ATP, putem spune fără să stăm pe gânduri că este un jucător mai bun, fiind și mai tânăr decât adversarul său, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii îl dau ca favorit în acest duel.
  • Rusul, care stă de ani buni în top 10 mondial, ocupă în prezent locul al cincilea al clasamentului ATP. Fost lider mondial, acesta a cucerit nu mai puțin de 20 de titluri de-a lungul anilor, cel mai important venind în 2021, la US Open, unde câștiga primul și singurul său titlu de Mare Șlem.
  • La fel ca adversarul său, Daniil Medvedev a început la această ediție de Wimbledon cu un succes în minimum de seturi, trecând de Kovacevic, urmând apoi două victorii în patru seturi, cu Muller și Struff.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri