Wimbledon

De Minaur vs Djokovic - Ponturi Wimbledon - 10-07-2024

Miercuri, în data de 10 iulie, nu mai devreme de ora 17:00, Novak Djokovic, campion de șapte ori la Wimbledon, se va lupta cu australianul Alex De Minaur pentru un loc în semifinalele turneului de la Londra.

Novak Djokovic hitting a return during a tennis match.

Ponturi pariuri și pronostic analizat De Minaur vs Djokovic

Novak Djokovic este net superior adversarului său din toate punctele de vedere, acesta evoluând în continuare la un nivel foarte înalt, în ciuda faptului că înainte de startul acestei ediții de Wimbledon a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Sârbul a arătat foarte bine în ultimul joc, învingându-l pe Rune în minimum de seturi, așa că avem toate motivele să credem că se va impune în mod clar și în acest duel. Așadar, mizăm pe un succes al acestuia la o diferență de minim 2 seturi, la o cotă de 1.57 oferită de Betano.

Ponturi De Minaur vs Djokovic

Betano
Betano

De Minaur vs Djokovic

Djokovic câștigă la o diferență de minim 2 seturi

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

De Minaur

  • Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, pornește ca outsider clar în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, având în vedere faptul că așa se întâmplă tuturor jucătorilor care dau piept cu Novak Djokovic.
  • Australianul nu se poate compara cu adversarul său din punct de vedere al performanțelor, acesta cucerind doar nouă titluri de-a lungul carierei, în timp ce la nivel de Grand Slam are realizări decente, nereușind să depășească vreodată faza sferturilor de finală.
  • Alex De Minaur nu a cedat decât un singur set la această ediție de Wimbledon, începând la turneu cu două victorii cu 3-0, cu Duckworth și Munar, urmând apoi un forfeit al lui Pouille în șaisprezecimi, pentru ca în optimi să se impună cu 3-1 în duelul cu Fils.

Djokovic

  • Este considerat de mulți ca fiind cel mai mare jucător din toate timpurile, ceea ce nu putem contesta, cel puțin dacă ne raportăm la palmaresul acestuia, performanțele obținute de-a lungul carierei vorbind de la sine.
  • Deținător a 98 de titluri, sârbul se poate lăuda cu 24 de succese la nivel de Grand Slam, acolo unde are nu mai puțin de 36 de finale, calificându-se în semifinale de nu mai puțin de 47 de ori, atingând faza sferturilor de 60 de ori, de 15 ori la Wimbledon.
  • Chiar dacă acesta a revenit de curând după o operație la genunchi, arată în continuare foarte bine, tenisu său fiind la un nivel înalt. A început la Wimbledon cu un succes în minimum de seturi cu Kopriva, trecând apoi de Fearnley și Popyrin, pe ambii învingându-i cu 3-1, pentru ca în optimi să se impună cu 3-0 în fața lui Rune.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri