Wimbledon

Collins vs Krejcikova - Ponturi Wimbledon - 08-07-2024

Luni seara, nu mai devreme de ora 18:30, va avea loc confruntarea dintre Danielle Collins și Barbora Krejcikova, aceasta contând pentru runda a patra de pe tabloul feminin de la Wimbledon.

Pegula vs Krejcikova

Ponturi pariuri și pronostic analizat Collins vs Krejcikova

Într-adevăr, Barbora Krejcikova are un palmares mai bogat decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, noi vom paria pe un succes al americancei Danielle Collins, deoarece considerăm că este la un nivel mai bun de joc. Este în mare formă la Wimbledon, unde nu a cedat niciun set după trei jocuri, așa că are și un moral foarte bun, de aceea ne așteptăm să facă pasul spre sferturile de finală. Așadar, mergem pe mâna acesteia, la o cotă de 1.45 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Collins vs Krejcikova

Betano
Betano

Collins vs Krejcikova

Collins câștigă

Betano Casino

124 Rotiri Gratuite + 24 LEI Pariu Gratuit Fără Depunere

Joacă acum

Collins

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansa la accederea în sferturile de finală de la Wimbledon, ceea ce era de așteptat, având în vedere faptul că, după cum menționam, în acest moment este la un nivel ceva mai bun decât al adversarei sale.
  • Americanca, aflată în prezent pe locul al 11-lea al clasamentului mondial, și-a trecut în cont patru titluri, cel mai important venind chiar anul acesta, la Miami, câștigând în premieră un turneu de 1000 de puncte. Se poate lăuda și cu faptul că este finalistă de Grand Slam, în 2022 atingând ultimul act la Australian Open, pierzând însă cu Ashleigh Barty.
  • Danielle Collins are un parcurs admirabil la actuala ediție de Wimbledon, fiind fără set pierdut după trei jocuri, trecând pe rând de Clara Tauson, Dalma Galfi și Beatriz Haddad Maia.

Krejcikova

  • Dacă ne raportăm la palmaresul acesteia, este peste nivelul adversarei sale, fiind o jucătoare mai titrată, însă, după cum menționam, nivelul său de joc din ultima perioadă nu este chiar unul grozav, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca outsideră.
  • Jucătoarea din Cehia, care la un moment dat a atins locul al doilea în clasamentul WTA, se situează în prezent pe un modest loc 32 în ierarhia mondială. Aceasta are șapte titluri în palmares, cel mai important venind în 2021, la Roland Garros, unde cucerea primul și singurul său titlu de Mare Șlem.
  • Barbora Krejcikova este pentru a doua oară în optimile de la Wimbledon, la ediția actuală trecând de Veronika Kudermetova, Katie Volynets și Jessica Bouzas Maneiro.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri