Wimbledon

Alcaraz vs Tiafoe - Ponturi Wimbledon - 05-07-2024

Vineri, în data de 5 iulie, nu înainte de ora 15:30, se va juca partida dintre Carlos Alcaraz și Frances Tiafoe, aceasta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Tiafoe

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Carlos Alcaraz fiind net superior din acest punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la acesta. Vorbim totuși de campionul ultimei ediții de Wimbledon, care a început perfect la turneul actual, fiind fără set pierdut după două jocuri, astfel că avem motive să credem că va străluci și în acest duel. Așadar, mergem cu încredere un succes al ibericului în minimum de seturi, la o cotă de 1.60 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Alcaraz vs Tiafoe

Betano
Betano

Alcaraz vs Tiafoe

3-0 Alcaraz

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Alcaraz

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, care, deși este foarte tânăr, are realizări impresionante în carieră, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca mare favorit la casele de pariuri.
  • Ibericul și-a trecut în cont nu mai puțin de 14 titluri până la vârsta de 21 de ani, trei dintre acestea venind la turnee de Grand Slam, toate pe suprafețe diferite, triumfând la US Open în 2022, la Wimbledon în 2023, dar și la Roland Garros anul acesta.
  • Carlos Alcaraz a început excepțional la actuala ediție de Wimbledon, fiind fără set pierdut după două partide. Acesta a trecut mai întâi de Mark Lajal, cu care a stat pe teren aproape două ore și jumătate, urmând apoi duelul cu Aleksandar Vukic, în fața căruia s-a impus în mai puțin de două ore.

Tiafoe

  • Nu este un jucător rău, însă nu se poate compara cu adversarul său, fiind sub nivelul acestuia din multe puncte de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider în această confruntare.
  • Americanul, aflat în prezent pe poziția 29 în clasamentul mondial, are doar trei titluri în palmares, în timp ce la turneele de Grand Slam are realizări decente, evident, sub cele ale adversarului său. Se poate mândri cu o semifinală la US Open, în 2022, unde pierdea chiar cu Alcaraz, în set decisiv.
  • Frances Tiafoe a avut mari emoții în primul joc de la Wimbledon, acesta trecând cu greu de Arnaldi, în fața căruia s-a impus în cinci seturi, după ce a revenit de la 0-2, urmând apoi un succes în minimum de seturi cu Borna Coric.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri