Wimbledon

Alcaraz vs Paul - Ponturi Wimbledon - 09-07-2024

Confruntarea dintre Carlos Alcaraz și Tommy Paul este una programată să se joace marți, în data de 9 iulie, nu mai devreme de ora 16:30, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Paul

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este categorică, Alcaraz fiind net superior din orice punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la acesta, fiind totuși campionul en-titre de la Wimbledon, acesta căutând să își apere titlul. Înfruntă un adversar accesibil, așa că ne așteptăm să nu aibă prea multe probleme în a obține calificarea în semifinale, motiv pentru care vom miza pe faptul că se va impune la o diferență de minim 2 seturi. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.47 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Alcaraz vs Paul

Betano
Betano

Alcaraz vs Paul

Alcaraz câștigă la o diferență de minim 2 seturi

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Alcaraz

  • După cum era de așteptat, pornește ca mare favorit în această confruntare, bookmakerii având toate motivele să ia această decizie, având în vedere faptul că este un jucător mult mai bun, cu performanțe mult mai mari decât ale adversarului său.
  • Ibericul, aflat în prezent pe locul al treilea al clasamentului mondial, are de apărat puncte la Wimbledon, având în vedere faptul că a cucerit titlul la ediția anterioară. În același timp, caută să își treacă în cont al patrulea titlul de Mare Șlem din carieră.
  • Carlos Alcaraz a început la actuala ediție a turneului londonez cu două victorii în minimum de seturi, trecând de Mark Lajal și Aleksandar Vukic. În turul al treilea a avut mari emoții cu Frances Tiafoe, în fața căruia s-a impus în set decisiv, pentru ca în optimi să treacă de Ugo Humbert, câștigând în patru seturi.

Paul

  • Nu este un jucător rău, însă acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din punct de vedere al performanțelor și chiar și al experienței, chiar dacă este mai în vârstă și joacă de mai multă vreme în circuitul profesionist.
  • Americanul, aflat în prezent pe locul 12 în clasamentul mondial, și-a trecut trei titluri în vitrina personală. La nivel de Grand Slam, acesta are realizări decente, cea mai mare performanță a sa venind anul trecut, la Australian Open, unde atingea în premieră semifinalele.
  • Tommy Paul este în mare formă, având un moral foarte bun înainte de acest duel, venind după o serie de nouă victorii consecutive. Ultimele două au fost unele impresionante, trecând de Alexander Bublik și Roberto Bautista-Agut, de fiecare dată în minimum de seturi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri