Wimbledon

Alcaraz vs Humbert - Ponturi Wimbledon - 07-07-2024

Duminică, în data de 7 iulie, nu înainte de ora 15:30, va avea loc duelul dintre Carlos Alcaraz și Ugo Humbert, acesta contând pentru runda a patra de pe tabloul masculin de la Wimbledon.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Humbert

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este categorică, Alcaraz fiind net superior din acest punct de vedere, având în spate un palmares mult mai bogat, așa că avem mari pretenții de la acesta. E drept, a avut mari emoții în meciul anterior, însă de data aceasta dă piept cu un adversar mult mai slab, în fața căruia ne așteptăm să se impună în mod clar. Așadar, mergem cu încredere pe un succes în minimum de seturi al spaniolului, la o cotă foarte bună de 1.85 oferită de Betano.

Ponturi Alcaraz vs Humbert

Betano
Betano

Alcaraz vs Humbert

3-0 Alcaraz

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Alcaraz

  • Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin. Este mult peste nivelul adversarului său din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca favorit clar în această partidă.
  • Ibericul, care în prezent se situează pe locul al treilea în clasamentul ATP, a cucerit nu mai puțin de 14 titluri în carieră, chiar dacă are doar 21 de ani. Acesta se poate mândri cu faptul că este triplu câștigător de Grand Slam, triumfând la US Open în 2022, la Wimbledon în 2023, dar și la Roland Garros anul acesta.
  • Carlos Alcaraz a început perfect la turneul londonez, cu două victorii în minimum de seturi, trecând de Mark Lajal și Aleksandar Vukic. A avut însă mari emoții în duelul din șaisprezecimi cu Frances Tiafoe, pe care l-a eliminat în set decisiv.

Humbert

  • Este un jucător modest, fără realizări notabile în carieră, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit în mod clar la orice capitol, așa că, după cum era de așteptat, casele de pariuri îl dau ca outsider cert în acest duel.
  • Francezul, aflat în prezent pe treapta a 16-a a clasamentului mondial, are șase finale în palmares, reușind să le câștige pe toate. La nivel de Grand Slam însă, acesta nu are realizări impresionante, având în vedere faptul că niciodată nu s-a calificat în faza sferturilor de finală.
  • Primul joc de la această ediție de Wimbledon i-a adus lui Ugo Humbert un succes chinuit, trecând de Shevchenko în cinci seturi, urmând apoi o victorie în minimum de seturi cu Van De Zandschulp, pentru ca în cele din urmă să îl elimine pe Nakashima, câștigând cu 3-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri