Si ieri a fost o zi in profit, e destul sa iasa dubla sau single-ul sa fim in profit. Si cum aceasta reteta merge bine, de ce sa o schimbam?

Incepem din nou cu dubla.

Nicolas Almagro – Jack Sock

aaa

Imi aduc aminte de unele turnee bune facute de american la sfarsitul anului trecut sau la inceputul anului curent. Insa toate astea se intamplau pe hard. Jack e un jucator extrem de ciudat. L-am vazut de multe ori punandu-le probleme importante jucatorilor de top 20, cel mai concludent meci fiind cel cu Ferrer, in care, cu putina atentie, putea sa-l bata. De partea cealalta avem un jucator care se descurca bine pe toate suprafetele dar ” zgura ” e casa lui.  Lui Sock ii e cam greu sa ” alunece ”’ pe zgura si asta se va vedea azi. Almagro nu o sa stea prea mult pe teren azi. Are totul de partea sa si un set al lui Sock ar fi chiar o mare surpriza pentru mine.

Michael Llodra – Fernando Verdasco

-

Un meci disputat intre cei 2 la Madrid sau la Roma ar fi probabil un 2-0 scurt pentru spaniol. Insa pe zgura pariziana, acolo unde Llodra e atat de iubit, e foarte probabil sa ii puna probleme spaniolului. Mi-e greu sa cred ca n-o sa castige aici un set. Ok, Verdasco o sa castige cel mai probabil, desi, la ce talent are sa piarda cand ii e lumea mai draga, niciodata sa nu spui niciodata. Llodra joaca foarte mult service volley. Tot ce trebuie sa faca e ca intr-un set sa-i mearga bine atat serviciul cat si backhandul. Si asta ar insemna un over de toata frumusetea.

Pronosstic : Almagro 3-0 la seturi @ 1.66  + Peste 32,5 game-uri la Llodra-Verdasco @ 1.80 = Cota finala @ 3.30

Single

Gael Monfils – Victor Hanescu

hane

Stiu ca o sa mi se sparga multe oale-n cap la pronossticul asta, cum ca as fi nationalist, cum ca merg pe mana romanului pentru ca la randul meu sunt roman si-asa mai departe, insa..

Hanescu ne-a obisnuit sa faca meciuri mari atunci cand NU e favorit. Daca ar fi jucat aici de exemplu cu un jucator care sa fie in afara topului 100, m -as fi dus pe mana lui. Aici are o sansa importanta.  Cota este una chiar foarte buna. Gael este destul de incostant in ultimpul timp si a avut probleme cu accidentarile. Hanescu a facut un turneu bun la Estoril si a pierdut abia in semifinale cu Berdych. Consider ca romanul are o sansa importanta aici daca ii merge serviciul i backhandul cu o mana bine. Ultima intalnire directa a fost castigata de roman.

Pronostic : Hanescu @ 3.40

Istoric luna mai : 6-6 ( W-L )

Cota medie pronostic castigat : 1.82

* Din nou, va recomand sa jucati dubla si single-ul, nu toate 3 pe un bilet. Cu 1/2, suntem in profit.
Bafta la bilete!

 

 

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Nadal – Cilic – Australian Open Serviciul lui Cilic nu va functiona si impotriva lui Rafa Marti dimineata, de la ora 10:00, avem partida Nadal - Cilic, din sferturile de finala ale turneului de la Australian Open. Ca de obicei in m...
Ponturi Tenis Dimitrov – Edmund – Australian Open Dimitrov are cifre interesante la serviciu Marti dimineata, de la ora 05:30, avem primul sfert de finala de la Australian Open, Dimitrov - Edmund. Cu chiu, cu vai, dar si cu mult talent, bulgarul a a...
PONTURI Australian Open – provocare pentru Djokovic PONTURI Australian Open - provocare pentru Djokovic 22.01.2018Australian Open 🇦🇺 a ajuns la faza optimilor de finală și ne propune câteva meciuri extrem de interesante, în care cei considerați ...