Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Țara Galilor vs Armenia ponturi pariuri și pronosticuri 16.06.2023

Țara Galilor vs Armenia este duelul din runda cu numărul 3 din calificările pentru EURO 2024. Meciul va avea loc vineri, 16 iunie 2023, începând cu ora 21:45. Meci ușor pentru gazde?
Țara Galilor vs Armenia
June 16,2023
21:45

Ponturi Țara Galilor vs Armenia

sub 2.5 goluri - cotă 1.70 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Țara Galilor vs Armenia

Ca formă de moment și valoare, Țara Galilor este superioară. Este de așteptat să domine acest meci și chiar să câștige, dar nu cred că la o diferență foarte mare, asta pentru că Armenia are resursele necesare pentru a pune probleme. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.05 la Winmasters!

Țara Galilor

  • Țara Galilor a început bine calificările pentru EURO 2024 și se luptă cu Turcia și Croația pentru primele două locuri în grupă. Galezii sunt neinvinsi, reușind o remiză contra Croației (1-1) și o victorie cu Letonia (1-0).
  • Naționala pregătită de Robert Page este pe primul loc în grupa, cu 4 puncte.
  • Trebuie spus faptul că Țara Galilor a fost prezentă și la Cupa Mondială, acolo unde într-o grupă cu SUA, Iran și Anglia a obținut doar un punct și s-a clasat pe ultima poziție.

ECHIPA PROBABILĂ: Ward – Roberts, Rodon, Mepham, Williams – Morell, Ramsey, Ampadu, Wilson – Moore, James

Armenia

  • Armenia a disputat un singur joc în grupa din calificările pentru EURO 2024. În primul joc a pierdut pe teren propriu cu Turcia, scor 1-2.
  • Astfel, echipa antrenată de Oleksandr Petrakov a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie, timp în care a înregistrat 7 înfrângeri și 2 remize. Ultimul joc disputat a fost un amical cu Cipru, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • Trebuie spus faptul că în urma rezultatelor slabe, Armenia a retrogradat din grupa B în grupa C în Uefa Nations League.

ECHIPA PROBABILĂ: Beglaryan – Hovhannisyan – Voskanyan, Haroyan, Arutiunian – Tiknizyan, Iwu, Spertsyan, Zelarayan – Briasco, Barseghyan

Pariază pe COTA 2.05 la Winmasters!

Plasează pariul