Țara Galilor - Irlanda. Duel pe tărâm britanic

Al doilea joc ca intensitate sporită în această seară va fi cel dintre Țara Galilor și Irlanda ce se vor duela pe tărâmul britanic de la ora 21:45 pe Cardiff City Stadium. Ambele echipe naționale își doresc să debuteze cu dreptul în această campanie de calificare, iar cu siguranță vom avea parte de un meci extrem de echilibrat ce se va disputa mai mult pe contre.
tara galilor irlanda

Țara Galilor este condusă de la margine de legenda lui Manchester United, Ryan Giggs, fiind poate cel mai indicat om să ducă această națională la un nou turneu final. Galezii nu au reușit să se califice la Mondialul din Rusia, realizând o campanie destul de slabă, mai ales că nici jucătorii nu au traversat o formă foarte bună, lipsind de multe ori din cadrul naționalei chiar vedete acesteia, Gareth Bale,iar fără acesta lucrurile se mișcă extrem de greu pentru verzi. În 2016 au realizat un lucru extraordinar, calificându-se până în semifinalele campionatului european, fiind eliminată de către actuala campioană, Portugalia. Speră că prin această campanie de calificare, Ryan Giggs să realizeze o echipă care va putea egala din nou această performanță deși va fi extrem de greu, dar în principal se dorește măcar o nouă participare la un asemenea turneu. În ultima vreme, galezii nu au reușit să înregistreze rezultate pozitive, disputând trei amicale în 2018, doar unul singur contra Chinei aducând o victorie pentru aceștia, scor 6-0.

Irlanda se deplasează până la Cardiff într-o atmosferă incendiară pe care o vor realiza suporterii galezi, fiind convinsă că dacă nu va fi conectată întru totul la acest joc, va avea mult de suferit în fața naționalei lui Giggs. Irlandezii sunt pregătiți pentru acest prim duel din acest nou format al Ligii Națiunilor, mai ales că antrenorul Martin O Neill are încredere în jucătorii săi că vor izbuti lucruri importante pentru calificarea la Euro 2020. Din nefericire pentru irlandezi, aceștia au ratat calificarea la Mondialul din Rusia tocmai la barajul contra Danemarcei, remizând în ținutul nordic, scor 0-0, dar pierzând lamentabil în Irlanda, scor 1-5 în favoarea danezilor care au primit pe merit biletul către turneul final. O astfel de experiență cu siguranță i-a ajutat pe irlandezi să privească altfel această campanie de calificare. O singură victorie în ultimele 3 amicale a reușit naționala lui O Neill în fața Statelor Unite, scor 2-1.

Casele de pariuri au analizat foarte bine jocul prestat de cele două naționale, iar cu siguranță cotele sunt împărțite cel mai mult în favoarea rezultatului de egalitate deoarece niciuna dintre ele nu este hotărâtă să riște prea mult în această seară mai ales că este primul joc, iar cu siguranță principala țintă a celor doi antrenori este punerea în mișcare a mecanismelor de joc între fotbaliști. De aceea, voi miza pe un rezultat cu cel mult două goluri, iar la finalul disputei ambele își vor împărți punctele.

Pronosticuri Torino - Napoli