Pariuri sportive

Tappara vs Karpat - Ponturi hochei pe gheata Liiga - 29-11-2023

Runda cu numărul 26 din campionatul de hochei pe gheață al Finlandei ne propune astăzi cinci dueluri utile pariorilor care vor să combine evenimentele pentru alcătuirea biletului zilei. Derby-ul rundei este cel dintre Tappara și Karpat, unde casele de pariuri online dau mai mult credit gazdelor, însă pe lângă acest duel vin cu alte patru pronosticuri utile pariorilor amatori de hochei.


Tappara - Karpat, ora 18:30

Unibet
Unibet

Tappara - Karpat, ora 18:30

Sub 5.5 goluri

Tappara este într-o perioadă bună a sezonului și dacă va confirma cota mai bună pe care Unibet o oferă pentru un nou eventual succes în fața lui Karpat atunci va ajunge la patru victorii consecutive. S-a chinuit în runda trecută, iar victoria asupra lui TPS Turku a venit după prelungiri. Totuși, efortul colectiv a dat roade și a egalat la 2 cu 60 de secunde înaintea finalului de meci. A urcat pe 2, cu 52 de puncte și daca va câștiga cele două meciuri restante atunci va urca în fotoliul de lider. Doar 3 puncte o despart de Ilves și are 24 de meciuri jucate spre deosebire de 26 pe care adversarul ei le-a disputat deja.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

După cele două înfrângeri suferite de Karpat în 17 și 18 noiembrie parcă și-a dat un restart și acum a început să câștige meci după meci. Au fost două partide în care a ieșit învingătoare, 2-1 cu Assat după penalty-uri, iar în urmă cu doar câteva zile a făcut instrucție cu modesta Sport și drept urmare s-a impus cu 4-1. Regăsim Karpat pe locul 4 în ierarhia Liiga, cu 42 de puncte, însă predă lecții adversarilor de cum să te aperi. Cu 52 de goluri se laudă cu a doua cea mai bună aparare, ceea ce probabil va fi și cheia meciului cu Tappara. Cum se vor duela două echipe care se apară foarte bine s-ar putea să asistăm din nou la cel mult 5 reușite. În tur a fost 4-1 pentru Tappara.

Unibet
Unibet

Jukurit - IFK Helsinki

Peste 5.5 goluri


Unibet

KalPa - Pelicans

Victorie KalPa inclusiv în prelungiri


Unibet

KooKoo - Assat

Sub 4.5 goluri


Unibet

Lukko - Sport

Lukko câștigă inclusiv în prelungiri


Unibet

Meciuri azi Liiga

29.11.2023


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri