Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swansea vs Rotherham ponturi pariuri și pronosticuri 27.02.2023

Luni, în data de 27 februarie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Swansea și Rotherham, ce contează pentru runda cu numărul 34 din Championship, urmând să se desfășoare pe “Swansea.com Stadium”. Meci echilibrat?
Swansea vs Rotherham
February 27,2023
22:00

Ponturi Swansea vs Rotherham

sub 2.5 goluri - Cotă 1.68 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Swansea vs Rotherham

Sunt două formații modeste, atât ca formă de moment, cât și din punct de vedere ofensiv. Mă aștept la un duel echilibrat, de luptă, mai ales că cele două echipe sunt în partea de jos a clasamentului. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.87 la Unibet!

Swansea

  • Swansea este într-o formă slabă înainte de duelul cu Rotherham. Gazdele au nu mai puțin de 4 înfrângeri în ultimele 5 etape. Recent, aceștia au pierdut cu 3-1 pe teren propriu cu Stoke.
  • În acest moment, Swansea se află doar pe locul 15 în Championship, cu 42 de puncte strânse în 33 de etape, având șanse minime la play-off.
  • Swansea este neînvinsă în ultimele 3 dueluri directe cu Rotherham (două victorii și o remiză). O nouă victorie este recompensată cu cotă de 1.60!

ECHIPA PROBABILĂ: Fisher – Cabango, Wood, Darling – Sorinola, Allen, Grimes, Manning – Piroe, Cooper – Whittaker

Rotherham

  • Nou-promovată Rotherham se luptă pentru menținerea în Championship. În acest moment, aceștia se află pe locul 20 în clasament, cu 36 de puncte acumulate în 33 de etape.
  • Oaspeții vin după o victorie de moral, 2-1 cu Sunderland, acesta fiind primul succes din ultimele 6 etape.
  • O singură dată a câștigat Rotherham pe terenul celor de la Swansea, iar asta se întâmpla tocmai în 2006. Pot obține o nouă victorie? 6.00 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Johansson – Harding, Peltier, Humphreys, Hjelde – Ogbene, Coventry, Fosu-Henry, Ferguson – Rathbone – Hugill

Pariază pe COTA 1.87 la Unibet!

Plasează pariul