Pariuri sportive

Sunderland vs Huddersfield – Ponturi Championship – 29-11-2023

De la ora 21:45, Sunderland primește vizita lui Huddersfield în cadrul unui duel disputat în etapa cu numărul 18 din Championship. Meciul se joacă pe “Stadium of Light”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sunderland vs Huddersfield

Dată fiind situația celor două echipe cred că gazdele își merită statutul de favorite și în condițiile acestea voi miza pe ceea ce pare normal în această ecuație. Cu o singură victorie în deplasările acestui sezon, Huddersfield nu poate emite pretenții și atunci victorie Sunderland este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Sunderland - Huddersfield

Victorie Sunderland

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Sunderland - Huddersfield

Sunderland

  • Învinsă cu scorul de 2-0 de Plymouth în meciul jucat la finalul săptămânii trecute, Sunderland a pus capăt seriei de 3 meciuri disputate în campionatul Angliei.
  • Parcă lucrurile se schimbă puțin când joacă pe terenul propriu. Pisicile negre au reușit ca în fața propriilor suporteri să se impună în trei din ultimele patru dueluri. Mai mult, au înscris peste 1,5 goluri au înscris în aceste victorii.
  • Rămâne în prima parte a clasamentului, respectiv pe locul 9, cu 26 de puncte. Are doar două puncte de recuperat față de locul 6 pe care se află Preston North End și reprezintă ultimul loc care asigură prezența în play-off.

Echipă probabilă: Patterson – Hume, Ballard, O Nien, Huggins – Ekwah – Roberts, Neil, Bellingham, Clarke - Dack

Huddersfield

  • Conform situației pe care Huddersfield o are la ora actuală cred că principalul său obiectiv este rămânerea în Championship. Este pe 21, cu 16 puncte și are doar 4 lungimi avans față de prima echipă aflată imediat sub linia roșie.
  • Mai mult decât atât, parcă nu găsește drumul spre succes. Cel puțin în precedentele cinci meciuri nu a reușit să se impună, ci și-a trecut în palmares două rezultate de egalitate, cât și trei înfrângeri.
  • A continuat să primească goluri, ceea ce s-a întâmplat și în runda anterioară. Tabela meciului cu Southampton în care a jucat rolul de formație gazdă s-a oprit la 1-1. Egalarea a venit în minutul 87, atunci când Jackson a înscris golul cu numărul 15 al lui Huddersfield în acest sezon.

Echipă probabilă: Nicholls – Jackson, Pearson, Lees, Helik, Nakayama – Wiles, Diarra, Hogg, Thomas - Koroma


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri