Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Suedia vs Romania ponturi pariuri si pronosticuri 13.12.2021

Luni, de la ora 19:00, in "Pabellon Ciutat de Castello", avem meciul Suedia - Romania, in grupa principala 2 de la CM de handbal feminin. Nordicele au nevoie de victorie pentru a trece mai departe.
Suedia vs Romania
December 13,2021
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Suedia vs Romania

Pentru a nu mai depinde de rezultatul meciului dintre Norvegia si Olanda, Suedia trebuie sa ne bata. Bine, exista un scenariu in care Suedia nu merge mai departe, cel in cazul unui egal cu cel putin 32 de goluri de fiecare in Norvegia – Suedia, dar probabil nu se gandeste nimeni la asta. Am vazut cum Romania poate avea solutii pe plan ofensiv contra unui oponent dificil precum Olanda. Si aici „tricolorele” chiar nu au nimic de pierdut. Acum doi ani, suedezele ne-au batut cu 34-22. Probabil diferenta va fi mai mica, insa noi vom miza pe reusite, bazandu-ne si pe ce vom reusi sa producem in atac. Pronosticul nostru este peste 55,5 goluri, cota 1.52 la Betano.

Ponturi Suedia – Romania

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Suedia

  • Suedia s-a calificat fara emotii in faza a doua a competitiei, dupa victorii la Uzbekistan, scor 46-15, si Puerto Rico, scor 48-10. A urmat un egal cu Olanda, 31-31, care a facut ca suedezele sa inceapa grupa principala cu 3 puncte.
  • Dupa un alt succes de serviciu cu Kazahstan, 55-20, a urmat un duel extrem de dificil cu Norvegia, pe care Suedia l-a trecut cumva cu brio, chiar daca a scos doar un egal, 30-30. Insa putea sa fie o infrangere care le scotea pe nordice definitiv din calculele calificarii.

Romania

  • Romania si-a castigat partidele pe care trebuia sa le castige si s-a calificat fara batai de cap in grupa principala. Au fost victorii la Iran, 39-11, si contra Kazahstanului, scor 38-17. „Tricolorele” au luptat si cu Norvegia si chiar au fost in meci pana la 10-8 pentru adversare. Romania avea sa piarda insa cu 22-33.
  • Un meci mult mai dramatic a fost cu Olanda, pierdut cu 30-31, desi romancele au avut ocazia sa conduca pe tabela in ultimele doua minute. Cu Puerto Rico a fost un succes asteptat, 43-20, chiar daca Romania a inceput mai greu meciul. Adi Vasile a folosit si multe jucatoare care au prins putine minute.

Pariaza la o cota de 1.52 de la Betano!

Plasează pariul

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere