Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Suedia vs Olanda ponturi și pronosticuri 18.11.2022

De la ora 16:00, vineri, în direct pe Digi Sport 2, are loc meciul dintre Suedia și Olanda, joc ce face parte din Campionatul European de handbal. Cine câștigă va termina pe locul 5.
Suedia vs Olanda
November 18,2022
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Suedia vs Olanda

Locul 3 din cele două grupe principale, au demonstrat că sunt adeptele jocului ofensiv și drept urmare vă recomand peste 57.5 goluri, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Suedia – Olanda

X2 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Suedia

  • Niciodată câștigătoare de Campionat European, Suedia a reușit în 2010 să obțină locul al doilea, ceea ce este cel mai important titlu obținut în cadrul acestei competiții.
  • Selecționata nordică a terminat abia pe locul 11 la turneul anterior susținut în Danemarca, iar faptul că acum joacă barajul pentru locul 5 este un salt important.
  • A ajuns aici datorită locului 3 pe care a terminat în Grupa 1 principală, unde a avut 6 puncte, cu două mai multe decât Danemarca și Norvegia, cele care au mers în semifinale.

Olanda

  • Recordul său a fost serios îmbunătățit ca urmare a participărilor sale la ultimele trei ediții ale Campionatului European, unde a terminat de două ori pe podium.
  • Acum este cotată cu a doua șansă la câștigarea meciului contra Suediei, în barajul pentru locul 5 la Europeanul din 2022. Cele două s-au duelat și la Cupa Mondială, unde scorul a fost egal, 31 la 31.
  • Poate salva turneul datorită succesului cu 42-25 în fața unei naționale a Muntenegrului care era cu gândul la semifinale. Drept urmare, a avut 5 puncte, unul peste Germania și unul mai puțin ca Muntenegru.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Campionatul European de handbal!

Plasează pariul