Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Suedia vs Elvetia ponturi si pronosticuri 13.07.2022

De la ora 19:00, Suedia si Elvetia se intalnesc in cea de-a doua etapa de la European de fotbal feminin care se disputa in Marea Britanie. Bramall Lane gazduieste acest duel din Grupa G de la Euro.
Suedia vs Elvetia
July 13,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Suedia vs Elvetia

Spectacol total in meciul lor de debut la Euro 2022 si cel mai interesant aspect a fost marcarea de goluri. drept urmare, ambele marcheaza este si acum recomandarea mea, cota 2.05 la Superbet.

Ponturi Suedia – Elvetia

peste 19.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Suedia

  • In runda inaugurala a inceput in forta, iar duelul cu Olanda s-a incheiat cu goluri, asa cum am si anticipat. 1-1 a aratat atunci tabela.
  • S-a vazut pusa in postura de a conduce cu scorul de 1-0 pe Olanda si totul datorita reusitei lui Jonna Andersson, insa egalarea a venit in a doua repriza.
  • Per total, ea se afla pe locul al treilea in Grupa C, iar o victorie in aceasta partida o poate califica in fazele superioare, avand in vedere ca sunt toate echipele la egalitate.

Elvetia

  • Se afla pe locul al doilea in Grupa C de la Campionatul European si singura diferenta este strict datorita golaverajului mai bun pe care il are in fata Suediei si Olandei.
  • Portugalia i-a stat in fata in runda inaugurala, atunci cand selectionata Elvetiei a incheiat 2-2 la finalul unui meci care le-a avut aproape pe toate.
  • A condus cu 2-0 inca de la pauza si asta s-a intamplat gratie golurilor inscrise de Sow si Kiwic, iar pe fondul unei a doua reprize mai slabe meciul s-a incheiat 2-2. De altfel, singurele suturi pe poata ale elvetiencelor au fost convertite in gol.

Pariaza pe Europeanul feminin la Superbet!

Plasează pariul