Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Suedia vs Azerbaijan ponturi pariuri și pronosticuri 27.03.2023

Duelul dintre Suedia și Azerbaijan este unul ce contează pentru prima etapă din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2024, acesta fiind programat să se joace luni seara, de la ora 21:45, pe "Friends Arena", unde ne așteptăm ca gruparea gazdă să strălucească.
Suedia vs Azerbaijan
March 27,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Suedia vs Azerbaijan

Suedia este net superioară adversarei sale, atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, aceasta având de asemenea și pretenții mult mai mari, vizând calificarea directă la al șaptelea Campionat European consecutiv. După eșecul suferit în prima etapă în fața Belgiei, este obligată se impună, așa ne așteptăm dea totul pe teren, mai ales joacă în fața propriilor fani. Așadar, vom miza pe varianta „1 pauză / 1 final„, într-o cotă de 1.62 oferită de Betano.

Ponturi Suedia – Azerbaijan

Peste 33,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Suedia

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită certă în această confruntare, fiind fără îndoială o națională net superioară, din orice punct de vedere, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriei arene, unde ar putea profita din plin de sprijinul fanilor.
  • Suedezii au jucat la șapte din ultimele opt ediții de Campionat European, ratând doar ediția din 1996. La ultima ediție au avut un parcurs decent, câștigând o grupă cu Spania, Polonia și Slovacia, oprindu-se însă în optimi, pierzând cu Ucraina.
  • După patru victorii consecutive, în duelurile amicale cu Mexic, Algeria, Finlanda și Islanda, naționala Suediei a clacat. În ultimul meci a înfruntat-o pe Belgia, pe teren propriu, în prima etapă a preliminariilor, pierzând cu un categoric 0-3.

ECHIPA PROBABILA: Olsen; Wahlqvist, Lindelof, Starfelt, Augustinsson; Kulusevski, Olsson, Svanberg, Forsberg; Ibrahimovic, Isak

Azerbaijan

  • Este o națională mică, ce nu spune multe în fotbalul internațional, dispunând de un lot modest, cu care nu poate emite pretenții. Nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită la orice capitol, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră în această confruntare.
  • Chiar dacă la nivel de club au scos capul de mai multe ori în competițiile europene, aceștia nu au realizări notabile la nivel internațional, având în vedere faptul nu au jucat la niciun turneu final, iar cu siguranță vor mai trece mulți ani până își vor trece în cont o astfel de performanță.
  • Naționala din Azerbaijan și-a început aventura în aceste preliminarii cu un eșec clar, în primul joc pierzând cu un categoric 4-1 în Austria, punând astfel capăt unei serii de cinci victorii consecutive.

ECHIPA PROBABILA: Imanov; Haghverdi, Mustafazada, Hesenalizade, Cafarguliyev; Mahmudov, Eddy; Kokcu, Isayev, Sheydayev; Dadashov

Vezi rezumatele meciurilor din prima etapă

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul