SUA - Paraguay. Ponturi pariuri si cote

Luni noaptea, de la ora 02:00, avem meciul SUA - Paraguay, din grupa A de la CM de Fotbal pe Plaja. Ambele nationale sunt eliminate din competitie.

sua fotbal plaja

  • SUA este vicemcapioana zonei CONCACAF, pierzand finala cu Mexic, 2-6. Asadar, americanii n-au muncit foarte mult pentru a ajunge la inca un campionat mondial. Cea mai buna performanta a lor ramane locul doi ocupat in 1995, dar intr-o perioada in care FIFA nu organiza aceasta competitie.
  • Trupa de peste Ocean a pierdut ambele dispute din grupa, 6-8 cu Elvetia si 3-4 cu Japonia. Ambele la limita, amandoua din cauza calitatilor individuale superioare ale adversarilor.
  • Stankovic si Ott au marcat, impreuna, cinci goluri pentru Elvetia, in timp ce Ozu a inscris doua goluri din repunere pentru Japonia, inclusiv golul victoriei. SUA este eliminata din competitie.

Top oferte la pariuri in Romania

  • Paraguay se afla la cea de-a patra participare la o Cupa Mondiala, de data asta din postura de tara-gazda. A ocupat locul 3 la ultima competitie din America de Sud, invingand Argentina, 6-5, in lupta pentru bronz.
  • Cea mai buna prestatie a paraguaienilor a venit acum doi ani, cand au ajuns in sferturile de finala, unde aveau sa piarda la Tahiti.
  • Si ei au pierdut primele doua meciuri din grupa, 4-5 cu Japonia si 6-7, dupa prelungiri, cu Elvetia. Asadar, mereu la limita. Ca sa nu mai spunem ca infrangerea cu niponii a venit, practic, in ultima secunda. Cu elvetienii, sud-americanii au revenit de la 1-4, doar ca sa piarda in prelungiri, dupa un penalty transformat de Stankovic.

Ponturi pariuri si pronostic analizat SUA – Paraguay

Sunt doua nationale cu 0 puncte, care vor juca aceasta ultima partida doar pentru palmares. Pentru Paraguay, are o semnificatie mai mare, deoarece suporterii asteapta macar un succes din partea favoritilor. Ambele au fost implicate in dispute cu goluri multe, deci nu ma mira ca Unibet a modificat linia.