Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stuttgart vs Eintracht Frankfurt ponturi pariuri și pronosticuri 03.05.2023

În cea de-a doua semifinală din cadrul Cupei Germaniei le vom avea ca protagoniste pe Stuttgart și Eintracht Frankfurt, acestea urmând să se întâlnească miercuri seara, de la ora 21:45, pe "Mercedes-Benz Arena", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Stuttgart vs Eintracht Frankfurt
May 03,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stuttgart vs Eintracht Frankfurt

Din punct de vedere al valorii, Eintracht Frankfurt este superioară, însă Stuttgart este într-o formă mai bună, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren. Anticipăm o confruntare echilibrată, însă în care spectacolul nu va lipsi, de aceea vom miza pe varianta „ambele marchează„. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.75 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Stuttgart – Eintracht Frankfurt

Rune câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Stuttgart

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este ușor favorită în această semifinală, ceea ce nu surprinde deloc, având în vedere faptul arată bine în ultima perioadă, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.
  • Deși au reușit ajungă până în penultimul act al Cupei Germaniei, șvabii au un parcurs modest în campionatul intern, acolo unde ocupă doar locul al 15-lea, fiind în continuare angrenați în lupta pentru menținerea în primul eșalon, ținând cont de faptul sunt la egalitate cu Bochum, ocupanta locului de baraj.
  • După cum menționam, Stuttgart este într-o formă foarte bună, având în vedere faptul vine după cinci partide consecutive fără înfrângere. În acest interval a obținut trei victorii, ultima venind în weekend, în duelul de campionat cu Borussia Monchengladbach, impunându-se cu 2-1, pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Eintracht Frankfurt

  • Dacă ținem cont de valoarea lotului de care dispune, de performanțele din ultimii ani, dar și de experiența sa, putem spune fără rețineri este superioară adversarei sale, însă în această înfruntare pornește ca outsideră, urmând ce-i drept aibă o misiune dificilă, având în vedere faptul va juca în deplasare.
  • Deținătoarea Europa League a jucat în acest sezon în Liga Campionilor, unde nu s-a descurcat rău, atingând faza optimilor. Nu strălucesc însă în campionatul intern, fiind pe locul al nouălea, însă au în continuare șanse bune la locurile europene.
  • Spre deosebire de adversara sa, Eintracht Frankfurt traversează o perioadă dificilă, având în vedere faptul vine după patru partide consecutive fără succes. În acest interval a pierdut de două ori, cu Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund, remizând în duelurile cu Borussia Monchengladbach și Augsburg.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Stuttgart

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul