Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Struga vs Hesperange ponturi și pronosticuri 10.08.2023

Începând cu ora 18:00, Struga și Hesperange se vor înfrunta în prima partidă a turului III preliminar al Europa Conference League. Se joacă pe National Arena Toshe Proeski din Skopje.
Struga vs Hesperange
August 10,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Struga vs Hesperange

Chiar dacă nu se joacă pe stadionul de casă al celor de la Struga este de așteptat să aibă parte de susținere și ar putea conta lucrul acesta într-o oarecare măsură. Totuși, faptul că sunt de valoare apropiată mă face să mă așteptat la un duel echilibrat în care remiza nu le-ar displace. Egalitate este recomandarea mea, cotă 3.20 la Superbet.

Ponturi Struga – Hesperange

Victorie Bayer Leverkusen - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Struga

  • Campioana Macedoniei de Nord, Struga a început aventura europeană în turul I Champions League, dar a părăsit competiția după eșecul cu 1-2 suferit în dubla manșă cu lituanienii de la Zalgiris.
  • Imediat după eșecul acela cu Zalgiris din retur, Struga a învățat ceva și a obținut trei victorii consecutive. Cea mai recentă a fost succesul cu 2-0 vs KF Gostivar, în runda 1 a campionatului intern.
  • În turul anterior al Europa Conference League a trecut cu scorul de 5-3 la general de Buducnost. A fost 1-0 în tur și 4-3 în cea de-a doua manșă.

Hesperange

  • Hesperange a câștigat campionatul în Luxemburg și a jucat în turul I preliminar din Champions League. Competiția s-a dovedit o pălărie prea mare și a fost învinsă.
  • Slovan Bratislava a fost prima echipă pe care a înfruntat-o în acest sezon, dar rezultatele nu au fost deloc de bun augur pentru ea. 1-1 a fost în meciul din Slovacia, iar în retur a pierdut cu 0-2 pe terenul propriu.
  • Europa Conference League a fost la îndemâna ei în turul anterior și The New Saints a fost mult mai accesibilă. 4-3 a fost scorul la general după disputarea celor două manșe.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Europa Conference League!

Plasează pariul