Steaua - Schalke live online 26-11-2013


Steaua – Schalke live online 26-11-2013

Astazi de la ora 21:45 pe National Arena Steaua Bucuresti va primi vizita celor de la Schalke 04. Meciul tur a fost din pacate pierdut de romani cu scorul de 3:0, un scor cam dur dupa cum s-a jucat, pana in minutul 67′ stelistii au jucat foarte bine si nu au primit gol.

Meciul este televizat in Romania pe 3 canale: TVR 1, DigiSport 1 si DolceSport 1 cu incepere de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita si live online AICI. Dupa ce ati intrat asteptati 30 de secunde pentru a putea inchide reclamele.
Pentru toate partidele din Champions League ponturi-bune.ro/live este solutia perfecta.

Click aici pentru Steaua – Schalke live online 26-11-2013

Din pacate Steaua nu poate conta in aceasta partida pe 2 inchizatori importanti: Pintilii si Filip ei fiind accidentati, astfel Neagu isi va face debutul in Liga Campionilor pentru Steaua. La oaspeti o absenta importanta este Hildebrand care s-a accidentat in ultimul meci de campionat.

Echipe probabile Steaua v Schalke

Reghe vor incepe aceasta partida astfel (4-2-3-1): Tatarusanu – Georgievski, Szukała, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Neagu – Ad.Popa, Iancu, Cr.Tanase – Piovaccari

Nemtii vor alinia urmatorul 11 pentru meciul din seara asta: Echipa probabila Schalke (4-2-3-1): Fährmann – Uchida, Höwedes, Matip, Aogo – Neustädter, Jones – Farfan, Boateng, Draxler – Szalai

 

Dortmund – Napoli | Basel – Chelsea | Arsenal – Marseille | Celtic – Milan | Ajax – Barcelona
Meciuri Live Online