Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

St. Pauli vs Nurnberg ponturi pariuri si pronosticuri 16.07.2022

In etapa cu numarul 1 se vor intalni St. Pauli si Nurnberg. Meciul este programat sambata, 16 iulie, de la ora 14:00 pe "Millerntor-Stadion".
St. Pauli vs Nurnberg
July 16,2022
14:00

Ponturi St. Pauli vs Nurnberg

ambele echipe marcheaza - Cota 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat St. Pauli vs Nurnberg

Se anunta un duel cu multe goluri, asa cum au fost si precedentele intalniri. Este greu de spus cine va invinge, insa un pariu pe goluri la 888sport este cea mai buna optiune. Recomand pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.58!

St. Pauli

  • St. Pauli a fost foarte aproape de un loc de promovare in Bundesliga, cel putin de baraj, insa a incheiat sezonul pe locul 5, la 3 lungimi in spatele locului 3.
  • In perioada de pregatire, St. Pauli a disputat 3 partide amicale, cu amatorii de la Hetlingen (victorie 13-0), cu cei de la Kiel si Silkeborg, ambele pierdute cu 2-0.
  • St. Pauli nu a mai pierdut cu Nurnberg din 2016. Un succes in aceasta partida primeste o cota de 2.28!

Nurnberg

  • Nurnberg a incheiat sezonul dezastruos, fapt ce a dus la ratarea promovarii – a obtinut o singura victorie in ultimele 9 etape!
  • Inainte de startul campionatului, Nurnberg a disputat 5 jocuri amicale, reusind victorii cu amatorii de la Aschaffenburg si Schweinfurt, in timp ce cu Ludogorets, Tirol si Arsenal a pierdut.
  • O singura victorie a obtinut Nurnberg pe terenul celor de la St. Pauli in ultimii 20 de ani. Un succes in acest joc este recompensat cu o cota de 2.90!

Pariaza pe COTA 1.58 la 888sport!

Plasează pariul