Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

St. Patricks vs Mura ponturi si pronosticuri 21.07.2022

Joi, de la 21:45, in Irlanda, la Dublin, pe Richmond Park are loc prima mansa a turului II preliminar din Europa Conference League, unde St. Patricks o intalneste pe Mura.
St. Patricks vs Mura
July 21,2022
21:45

Ponturi pariuri si pronostic analizat St. Patricks vs Mura

Per total Mura este favorita sa mearga mai departe, insa faptul ca joaca pe teren propriu este clar ca o pune intr-o lumina putin mai buna pe St. Patricks. Totusi, nu cred ca oaspetii vor ceda teren si va recomand X2, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi St. Patricks – Mura

2 pauza – 2 final - Cota 1.57⭐
Pariază acum

St. Patricks

  • Evolutia irlandezilor de la St. Patricks in editia trecuta de campionat le-a oferit o noua sansa de a juca in cupele europene, acolo nu au lasat o impresie deloc buna.
  • Aflati in plin campionat, acestia se afla pe locul 4 in Premier Division, asta in contextul in care s-au jucat pana acum 24 de meciuri si sunt imediat sub linia locurilor care duc in cupele europene.
  • Acum vor pleca cu cea de-a doua sansa in fata slovenilor de la Mura. Totusi, pe terenl propriu cel putin in ultimele cinci jocuri a fost invinsa o singura data si atunci dupa ce a inscris.

Mura

  • Nu este la prima aparitie in cupele europene, iar acum are o sansa buna, deoarece va intalni o formatie modesta si deja a luat contact cu aceasta editie de Europa Conference League.
  • In primul tur s-a distrat cu moldovenii de la Sfantul Gheorghe. Dubla victorie a adus-o in acest punct, 2-1 in Moldova, cat si 2-1 acasa au fost rezultatele inregistrare.
  • La finalul saptamanii trecute a inceput si campionatul intern, acolo unde a evoluat in fata Olimpijei Ljubljana, echipa de care n-a putut trecute. 0-2 a fost scorul si incepe Parva Liga cu un esec.

Pariaza la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul