Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

St. Patricks vs Dudelange ponturi pariuri și pronosticuri 20.07.2023

St. Patricks vs Dudelange este duelul din primul tur preliminar din Conference League. Meciul retur va avea loc joi, 20 iulie 2023, începând cu ora 21:45. Cine merge mai departe?
St. Patricks vs Dudelange
July 20,2023
21:45

Ponturi St. Patricks vs Dudelange

peste 2.5 goluri - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat St. Patricks vs Dudelange

Se anunță un joc la fel de spectaculos ca în tur, asta pentru că avantajul celor de la Dudelange este minim. St. Patricks are resursele necesare pentru a întoarce soarta calificării, mai ales că joacă „acasă”. Mă aștept la un meci cu multe reușite, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.77 la Unibet.

St. Patricks

  • St. Patricks a dominat partida tur, însă s-a văzut învinsă cu scorul de 2-1, golul lor fiind marcat pe finalul jocului.
  • Gazdele sunt în plin sezon, fapt ce constituie clar un avantaj. După 23 de etape, aceștia se află pe locul secund, cu 43 de puncte, fiind la doar 4 lungimi de prima poziție.
  • Pentru formația din Irlanda, eșecul cu Dudelange a fost doar al doilea din ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile.
  • În 2022, St. Patricks era eliminată de CSKA Sofia în turul III preliminar din Conference League. Poate mai mult în actuala stagiune?

Dudelange

  • După victoria cu 2-1 din tur, Dudelange a devenit favorită la calificarea în turul II din Conference League.
  • Este o echipă cunoscută în România din sezonul 2018/2019, atunci când a reușit să o elimine pe CFR Cluj din Europa League (2-0 în tur și 3-2 în retur)
  • Formația din Luxemburg s-a clasat doar pe locul 3 în ediția precedentă de campionat, fapt ce a calificat-o în preliminariile Conference League.
  • Dudelange este o echipă obișnuită cu prezența în cupele europene. De altfel, a reușit de două ori să ajungă în grupele Europa League.

Pariază pe COTA 1.77 la Unibet!

Plasează pariul