St.Patricks - Bray. Oaspeții sunt victimă sigură.

O nouă etapă se deschide în fotbalul irlandez cu o serie de patru partide care cu siguranță vor fi pe placul publicului. Ziua de vineri începe cu meciul dintre St.Patricks și Bray, duel programat de la ora 21:45 pe Richmond Park în Dublin. Este cert faptul că oaspeții au abandonat lupta pentru a evita retrogradarea și se lasă destul de ușor înfrântă de adversari în ultimul timp, astfel că putem asista la un rezultat cu multe reușite din partea gazdelor în această seară.
st patrick

St Patricks, gazda acestei partide, pornește cert cu prima șansă la câștigarea meciului conform caselor de pariuri, având o cotă extrem de mică. Formația irlandezului Buckley a înregistrat numai puțin de 4 înfrângeri în ultimele 5 jocuri, dar speră în cel mai scurt timp să îndrepte lucrurile. Dacă înainte sperau la un loc de Europa League, în acest moment fotbaliștii irlandezi trebuie să încerce să nu se aproprie de zona retrogradării, lucru de care Buckley este convins că nu se va întâmpla. St Patricks a reușit să spargă gheața chiar în urmă cu două etape când a reușit să câștige pe teren propriu contra celor de la Limerick cu scorul de 2-1, rezultat care din păcate nu a schimbat prea multe în jocul fotbaliștilor lui Buckley care au pierdut în ultim etapă pe terenul celor de la Derry City, scor 2-1, într-adevăr, având o altă atitudine în teren, iar cu o fărâmă de noroc puteau pleca cu un punct.

Bray, oaspetele acestei partide, nu are niciun fel de susținere în această deplasare, fiind victimă sigură conform caselor de pariuri care le-au oferit o cotă extrem de mare, 20. Formația lui David Cassidy realizează un sezon extrem de slab, necomparabil cu cele anterioare în care se lupta pentru pozițiile fruntașe. Anul acesta îi este sortită o retrogradare, iar Bray s-a conformat cu acest lucru, ne mai dorind să lupte pentru evitarea ei. Dacă acum două etape pierdeau fără drept de apel pe terenul celor del a Bohemians cu scorul de 6-0, în jocul precedent, aceasta a primit vizita celor de la Cork City, fiind înfrânți bineînțeles cu scorul de 1-3. Atitudinea jucătorilor lasă mult de dorit în astfel de momente, iar verzii nu mai au mult până să scape de chinul acestui sezon.

Este cert faptul că St.Patricks va reuși să se impună în acest meci, singura problemă fiind scorul. Vom vedea un scor fluviu ca în jocurile preedente ale celor de la Bray, sau vom asista la o victorie chinuită a jucătorilor lui Buckley? Cred că aceștia vor începe tare partida, încercând să fie pe cele trei puncte încă de la start-ul jocului, astfel că vom asista la cel puțin 2 goluri în prima repriză și de ce nu, la încă două în cea de a doua repriză, St. Patricks având șansa să facă și spectacol dacă jocul le va permite acest lucru.