Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Spania U21 vs Ucraina U21 ponturi pariuri și pronosticuri 27.06.2023

Duelul dintre Spania și Ucraina este unul ce contează pentru ultima rundă din grupele Campionatului European Under-21, acesta fiind programat să se dispute marți seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe "Superbet Arena - Giulești".
Spania U21 vs Ucraina U21
June 27,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Spania U21 vs Ucraina U21

Spania este superioară adversarei sale, din punct de vedere al valorii, așa avem mari așteptări de la aceasta. Arată foarte bine până acum, dominându-și clar adversarele în primele două runde, așa avem toate motivele credem va obține victoria și în această înfruntare. Așadar, mergem pe mâna ibericilor, într-o cotă foarte bună de 1.65 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Spania U21 – Ucraina U21

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Spania U21

  • Este una dintre cele mai valoroase naționale de la turneu, care are în componența lotului jucători cu mare experiență în La Liga, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită certă în această confruntare, judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri.
  • Ibericii se găsesc pe primul loc în grupă, la egalitate de puncte cu adversarii lor, având însă un golaveraj mai bun. Și-au asigurat accederea în sferturi, ceea ce era de așteptat, însă vizează câștigarea turneului, având resursele necesare pentru a bifa această performanță.
  • Spania și-a început aventura la acest turneu cu România, pe care a învins-o fără emoții, impunându-se la scor de neprezentare. A urmat apoi duelul cu Croația, câștigând la scor minim, ajungând astfel la o serie de 12 partide consecutive fără eșec, interval în care a obținut zece victorii.

ECHIPA PROBABILA: Tenas; V Gomez, Paredes, Guillamon, Miranda; Veiga, Baena; Rodri, Sancet, S Gomez; Ruiz

Ucraina U21

  • Conform site-urilor de specialitate, nu se poate compara cu adversara sa din punct de vedere al valorii, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră în această înfruntare, bookmakerii având toate motivele ia această decizie.
  • Ucrainenii, la fel ca adversarii lor, au reușit își asigure calificarea în sferturile de finală ale acestei ediții de Campionat European, obținând la rândul lor șase puncte după primele două jocuri.
  • În prima partidă, naționala Ucrainei a dat piept cu reprezentativa Croatiei, în fața căreia s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Kashchuk și Sikan, urmând apoi un succes la scor minim în fața României, după un autogol venit în minutul 88. Așadar, „galben-albaștrii” au ajuns la patru partide consecutive fără înfrângere.

ECHIPA PROBABILA: Trubin; Sych, Talovierov, Batagov, Vivcharenko; Bondarenko, Brazhko; Kashchuk, Kryskiv, Mudryk; Sikan

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul