Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovenia vs San Marino ponturi și pronosticuri 26.03.2023

De la ora 19:00, Ljubljana găzduiește meciul dintre Slovenia și San Marino, eveniment al rundei cu numărul 2 din calificările preliminariilor EURO 2024. Cele două fac parte din Grupa H, iar meciul este transmis de Digi Sport 3 și Prima Sport 3.
Slovenia vs San Marino
March 26,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovenia vs San Marino

San Marino este prea mică pentru adversare precum Slovenia și este de așteptat să vedem un meci dominat de formația gazdă. În consecință,  peste 3.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Slovenia – San Marino

scor corect 2-0 Karolina Muchova - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Slovenia

  • Campania a început așa cum era de așteptat pentru Slovenia. Naționala a dat lovitura la Astana, unde a învins-o cu scorul de 2-1 pe Kazakhstan.
  • Meciul din runda inaugurală a fost destul de greu. Condusă cu 1-0 încă de la pauză, Slovenia a  întors rezultatul prin golurile lui Brekalo și Vipotnik.
  • Cu 3 puncte din tot atâtea posibile, Slovenia are același număr de puncte ca Irlanda de Nord și Danemarca, echipe care se află în față.

Echipă probabilă: Oblak; Karnicnik, Brekalo, Bijol, Balkovec; Stojanovic, Cerin, Stankovic, Verbic; Sesko, Vipotnik

San Marino

  • Este una dintre cele mai slabe echipe naționale din Europa, iar rezultatele obținute de-a lungul ultimilor ani confirmă lucrul acesta.
  • San Marino a reușit să joace așa cum era de așteptat în runda inaugurală a calificărilor EURO 2024, unde a fost echipă gazdă pentru partida cu Irlanda de Nord.
  • Având resurse limitate, San Marino a pierdut cu 0-2 acel duel fără ca măcar să ajungă periculos la poarta nord-irlandezilor. În consecință, este pe ultimul loc în Grupa H.

Echipă probabilă: Benedettini; Fabbri, Di Maio, Rossi, Palazzi; Battistini, Golinucci, Capicchioni, Lazzari; Vitaioli, Berardi

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările Euro 2024!

Plasează pariul