Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovenia vs Irlanda de Nord ponturi pariuri și pronosticuri 07.09.2023

Slovenia vs Irlanda de Nord este duelul din runda cu numărul 5 din calificările pentru EURO 2024. Meciul va avea loc joi, 7 septembrie 2023, începând cu ora 21:45. Joc echilibrat?
Slovenia vs Irlanda de Nord
September 07,2023
21:45

Ponturi Slovenia vs Irlanda de Nord

1 pauză/1 final - cotă 1.50 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovenia vs Irlanda de Nord

Slovenia este echipa mai în formă, cu moral mai bun și este de așteptat să domine acest joc. Totuși, Irlanda de Nord este o formație incomodă, cu resurse necesare pentru a pune probleme. Mă aștept la un joc cu puține reușite, iar recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.55 la NetBet.

Slovenia

  • Slovenia a început bine calificările pentru EURO 2024, cu două victorii în primele două runde. În prima etapă a câștigat în Kazakhstan (1-2), ca mai apoi să se impună și cu San Marino (2-0). A urmat înfrângerea cu Finlanda (2-0), ca în runda precedentă să încheie la egalitate cu Danemarca (1-1).
  • În acest moment, slovacii sunt pe locul 4 în grupă, cu 7 puncte și un golaveraj de 5-4.
  • De menționat este faptul că înfrângerea cu Finlanda este singura din ultimele 10 meciuri. Poate obține un nou succes? 1.80 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Vidovsek – Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza – Stojanovic, Gnezda Cerin, Elsnik, Mlakar – Sporar, Sesko

Irlanda de Nord

  • Irlanda de Nord a început dezastruos calificările pentru EURO 2024 – are 3 înfrângeri în primele 4 runde! A pierdut cu 1-0 contra celor de la Danemarca, Finlanda și Kazaskhstan. Singurul succes a venit cu San Marino (2-0).
  • În acest moment, oaspeții sunt penultimii în grupă, cu 3 puncte și un golaveraj negativ de 2-3.
  • Irlanda de Nord a câștigat 3 din cele 5 dueluri directe cu Slovenia. O nouă victorie este recompensată cu o cotă de 4.90! Poate produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Peacock-Farrell – McNair, Evans, Cathcart – Charles – Hume, McCann, Saville, Thompson – Price, Charles

Pariază pe COTA 1.55 la NetBet!

Plasează pariul