Slovenia - Bulgaria. Experiența și valoarea sunt de partea gazdelor.

Cea de a doua partidă din League C este cea dintre Slovenia și Bulgaria, duel ce se va disputa cu începe de la ora 21:45 la Ljubljana pe Stadion Stozice. Valorile sunt destul de apropiate de cele două naționale, iar cu siguranță acest lucru nu le va oferi prea mult spectacol fanilor ce vor fi aflați în tribune, precauția fiind principalul element pe care mizează ambele selecționate.
bulgaria

Slovenia lui Katanec a ratat din păcate calificarea la barajul pentru biletul către Rusia în această vară datorită ne șansei care din păcate și-a pus amprenta semnficativ peste această selecționată în ultima vreme. Având în față o grupă destul de puternică cu Anglia, Slovacia și Scoția, slovenii s-au descurcat admirabil cu un Matavz și Ilicic în mare formă, ne fiind suficient pentru a reuși calificarea la turneul final. De această dată, formatul acestei campanii este mult diferit, și le oferă slovenilor o șansă importantă pentru Euro 2020, mai ales că lotul prezentat de națioanala lui Katanec se prezintă în aceeași ecuație aproximativ. Start-ul este cel mai important pentru Rottman&Co care sunt nevoiți să nu debuteze cu stângul în această campanie, mai ales că jocurile sunt puține, iar fiecare punct contează semnificativ.

Bulgaria se deplasează la Ljubljana pentru a încerca să dea lovitura în fața slovenilor, și astfel să reușească să culeagă primele trei puncte din această campanie de calificare. Bulgarii conduși de la margine de Hubchev nu au reușit miracolul în campania pentru mondiale, fiind cel mai aproape în ultimii ani de o asemenea performanță. Barajul a fost la 6 puncte de această selecționată, aflată în grupă cu Olanda,Franța și Suedia. Vecina României s-a descurcat admirabil în această grupă din care a reușit să obțină 13 puncte, marcând de 17 ori, lucruri de apreciat pentru valoarea acestei naționale. Cu un astfel de spirit ofensiv trebuie atacate aceste preliminarii deoarece fiecare joc va conta decisiv în vederea clasamentului. Arabia Saudiă și Kazahstan sunt victemele bulgarilor în ultimele amicale, ne fiind chiar atât fixați pe zona ofensivă.

Casele de pariuri înclină spre un solist pe gazde deoarece pe lângă terenul propriu, dețin și un lot mult mai experimentat ca cel al bulgarilor, dar majoritatea specialiștilor merg și pe mâna egalului care nu le-ar deranja pe niciuna, deși slovenii ar trebui să fie mult mai agresivi pe partea de ofensivă. Știind foarte bine lotul slovenilor, cel mai indicat pariu este cel pe soliști deoarece cel pe goluri nu este indicat dacă privim la defensiva selecționatei gazde.