Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovan Bratislava vs Aris ponturi și pronosticuri 24.08.2023

Joi, de la ora 21:30, la Bratislava, pe Tehelne pole are loc confruntarea dintre Slovan Bratislava și ciprioții de la Aris. Meciul face parte din prima manșă a play-off-ului Europa League.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovan Bratislava vs Aris

Ambele echipe au fost eliminate în turul anterior din preliminariile Champions League unde au avut neșansa de a juca cu două formații în formă. Preezența lor timidă mă face să cred că acum evoluția va fi mult mai așezată, iar din frica de a nu lua gol să avem sub 2,5 goluri, iar pariul are cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Slovan Bratislava – Aris

Sub 3,5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Slovan Bratislava

  • Evoluția lui Slovan Bratislava în turul anterior al cupelor europene a fost una extrem de timidă, iar Maccabi Haifa i-a fost adversar.
  • Ambele meciuri disputate de cele două formații au fost câștigate de campioana Israelului, 2-1 în tur și 3-1 în cea de-a doua manșă.
  • Patru meciuri are Slovan în fața propriilor suporteri în acest sezon, iar pe lângă faptul că ambele au marcat de fiecare dată, nu a reușit să se impună niciodată.

Aris

  • Campionatul intern a debutat ceva mai târziu pentru ciprioții de la Aris și a fost unul de bun augur. 2-0 a fost scorul meciului cu AEK Larnaka disputat cu câteva zile în urmă.
  • Primele sale apariții în acest sezon al cupelor europene au avut loc în tururile preliminare din Champions League.
  • Ultimele două partide au fost cruciale. Rakow a reușit să treacă cu scorul de 3-1 la general de campioana Ciprului. 2-1 a fost scorul meciului din Polonia și 0-1 când s-a jucat în Cipru.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene! Pe lângă pariurile normale, Superbet vine și cu o gamă impresionantă de pariuri speciale!

Plasează pariul