Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovacko vs Nice ponturi și pronosticuri 06.10.2022

Începând cu ora 19:45, Slovacko și OGC Nice se întâlnesc în cadrul rundei cu numărul 3 din grupele Europa Conference League. Ele vor juca pe Mestesky stadion Miroslava Valenty și fac parte din Grupa D.
Slovacko vs Nice
October 06,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovacko vs Nice

Este greu să țină pasul cu echipele din top 5 campionate ale Europei și asta s-a văzut în etapa trecută. Drept urmare, înclin spre echipa mai bună și vă recomand victorie OGC Nice, cotă 1.98 la Superbet.

Ponturi Slovacko – Nice

peste 52.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Slovacko

  • Nu a avut de multe ori onoarea de a se duela cu echipe din top 5 campionate de fotbal din Europa în meciuri oficiale și acum va face din nou asta, pentru a doua oară consecutiv.
  • A pierdut jocul cu Koln, a fost 2-4, însă atunci Slovacko a evoluat pe teren străin și astfel rămâne ultima în Grupa D, cu un singur punct.
  • Acel prim punct l-a obținut după jocul cu Partizan Belgrad. 3-3 a arătat atunci tabela și ea este echipa cu cele mai multe goluri înscrise din grupă, dar și cu cele mai multe primite.

Nice

  • Formația franceză a reușit să își impună ritmul de joc în oricare alte meciuri în afara celor din Europa Conference League. E drept, s-a duelat și cu Koln & Partizan, dar a încheiat la egalitate de fiecare dată, fiind a 3-a în Grupa D, cu 2 puncte.
  • Nu a rezolvat problema defensivei nici în jocurile din campionat, acolo unde nu s-a mai impus de două partide. Cea mai recentă a adus-o față în față cu Paris Saint-Germain.
  • După 0-1 cu Angers în meciul din urmă cu două etape, OGC părea că e capabilă să îi smulgă un punct liderului si campioanei Ligue 1, dar până la urmă a cedat cu 1-2.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul